Dag van de Logistiek op bedrijventerrein Centerpoort-Noord Duiven.

Dag van de Logistiek op bedrijventerrein Centerpoort-Noord Duiven.

17 mei, 2018 Uit Door admin

Duiven – Op 2 juni is bedrijventerrein Centerpoort-Noord het centrum van activiteiten! Van 10.00 tot 16.00 uur wordt daar de Dag van de Logistiek gehouden.

Logistiek als in vrachtwagen rijden? Het uiteindelijke transport via weg, water, lucht of rails is maar een klein deel van logistiek. Werken in de logistiek kan op alle vakgebieden en niveaus. Logistiek is gevarieerd en afwisselend. Iedere dag is weer anders. Het vraagt om anticiperen op de hectiek van de dag, bijsturen en vooral samenwerken. Beleef het zelf!

Kom binnen bij Nedac Sorbo, Kuehne+Nagel, Visser Duiven en Van Tilburg-Bastianen. Bezoek de stands van Aviko, Rotra, Container Terminal Doesburg en vele anderen op de bedrijvenpleinen. Toe aan een nieuwe uitdaging; bezoek het opleiders- en werkgeversplein. Werkgevers en intermediairs geven informatie over de vacante vacatures, om- en bijscholingstrajecten.

Opleidingscentra van VMBO- t/m HBO-niveau presenteren zich met de diversiteit aan studiemogelijkhedenNaast alle demonstraties is er volop gelegenheid tot uitproberen. Vaar met een binnenvaartschip, stapel dozen met een heftruck, rijd in een leswagen, bedien een orderpicksysteem, doe mee met een docking simulatie en zo is er nog veel meer te beleven.

Voor meer informatie: www.Logistiekinnovatiehuis.nl