Lijndienst van Groessen/Loo naar het centrum van Duiven

Lijndienst van Groessen/Loo naar het centrum van Duiven

4 januari, 2018 Uit Door admin

Op dinsdag 9 januari start de Stichting Er Opuit Duiven een proef met een wekelijkse lijndienst voor inwoners uit Loo, Groessen en Duiven-Zuid naar het centrum van Duiven en weer terug. Burgemeester De Lange is de chauffeur van de eerste rit naar centrum Duiven.

Bezoek weekmarkt en centrum
Ouderen en mensen met een beperking krijgen wekelijks de gelegenheid een bezoek te brengen aan het vernieuwde centrum van Duiven met de weekmarkt op het Remigiusplein en het ruime aanbod van winkels en gezellige horecagelegenheden. Belangstellenden kunnen tot uiterlijk de maandag voor hun gewenste bezoek aan het centrum tussen 09.30 en 13.00 uur via telefoonnummer 06 16842733 kenbaar maken. Ze worden op dinsdagochtend in Loo en Groessen thuis opgehaald.

Voor de belangstellenden woonachtig in Duiven-Zuid rijdt de bus vanaf het verzamelpunt bij de Jumbo vestiging op het Eilandplein. De vertrektijden van de bus wordt in overleg met de cliënten bepaald. Ook het tijdstip van de terugreis wordt samen afgesproken. De eigen bijdrage voor deze rit is € 4,00 voor een retour.

Eerste rit
Dinsdag 9 januari 2018 wordt de lijndienst officieel in gebruik genomen door burgemeester Rik de Lange, geassisteerd door de wethouders Johannes Goossens en Ton Spaargaren. Deze rit wordt gratis aangeboden door de sponsoren van de Stichting Er Opuit.