Amber Alert

AMBER Alert Nederland
AMBER Alert Nederland7 days ago
“De impact van het AMBER Alert voor baby Hannah was ongekend. Het leidde tot de oplossing van de ontvoering. Dat succes, en ook de leermomenten, willen we delen met de hele Nederlandse politie.” In de reeks #Ikzoekmee kijkt teamchef Ron van Brussel van de politie-eenheid Oost-Brabant terug op de alarmerende ontvoering van baby Hannah. Lees het verhaal hier: https://www.amberalert.nl/impact/elke-politie-eenheid-informeren-kracht-amber-alert/
AMBER Alert Nederland
AMBER Alert Nederland2 weeks ago
Wil jij een van deze Ambeer-knuffels winnen? Dat kan! Je kunt nog tot 8 juni je kleurplaat insturen. Hoe meedoen? Download de kleurplaat (https://www.amberalert.nl/kleurplaat), print hem uit, kleur hem samen met je kinderen in en stuur ons een foto van de kleurplaat via een privébericht. Heb jij gewonnen? Dan ontvang je van ons een persoonlijk bericht. Succes!
AMBER Alert Nederland
AMBER Alert Nederland4 weeks ago
AMBER Alert start vandaag, op de #InternationaleDagVanHetVermisteKind, met een nationale preventiecampagne op basisscholen. Middels een kleurplaat met tips leren kinderen hoe zij zichzelf kunnen behoeden voor een vermissing of ontvoering. Bespreek de tips ook thuis en maak kans op een van de Ambeer-knuffels.

Meedoen? Print de kleurplaat uit, laat hem inkleuren en stuur ons een foto van de kleurplaat via een privébericht vóór 8 juni. Winnaars ontvangen na deze datum van ons een persoonlijk bericht. Download de kleurplaat hier: https://www.amberalert.nl/kleurplaat
AMBER Alert Nederland
AMBER Alert Nederland1 month ago
Deelt jouw WhatsApp Buurtpreventiegroep al AMBER Alerts? Laat het ons hieronder weten. Zoekt jouw groep nog niet mee naar vermiste kinderen? Lees hoe jij als beheerder een bijdrage kunt leveren aan het redden van kinderlevens.
AMBER Alert Nederland
AMBER Alert Nederland2 months ago
Het Spaanse ministerie van Binnenlandse Zaken en de Politie willen een landelijk AMBER Alert gebaseerd op het Nederlandse systeem. Op 25 april is AMBER Alert Europe in Madrid om officieel de samenwerking aan te gaan.

“Met een AMBER Alert naar Nederlands voorbeeld, kunnen er in Spanje nog meer vermiste kinderen gered worden”, zegt Frank Hoen, oprichter van AMBER Alert Europe en AMBER Alert Nederland. Eerder namen ook Slowakije, Luxemburg en Malta een Nederlands AMBER Alert-systeem in gebruik.
AMBER Alert Nederland
AMBER Alert Nederland2 months ago
De NS heeft haar 35.000 medewerkers aangespoord om de AMBER Alert app op hun mobiele werkplek devices, zoals smartphones en tablets, te installeren. Wanneer een kind vermist raakt, krijgt het spoorwegpersoneel hierdoor direct belangrijke informatie over het kind onder ogen. Bedankt NS!

Treed als organisatie in de voetsporen van o.a. NU.nl, Buienradar, Shell en NS en word ook AMBER Alert partner: https://www.amberalert.nl/ik-zoek-mee/zoek-mee-als-organisatie/