Amber Alert

AMBER Alert Nederland
AMBER Alert Nederland7 hours ago
AMBER Alerts worden nu ook verspreid via NPO Start, het on-demand-platform van de Nederlandse Publieke Omroep. De meldingen voor vermiste kinderen in levensgevaar zullen vertoond worden op de website, via de Smart TV apps en in de mobiele apps (Android en iOS) van NPO Start. Daarmee worden ongeveer 350.000 mensen bereikt.

Wil jouw organisatie ook meezoeken? Meld je dan nu aan: https://bit.ly/2Mv1GSg
AMBER Alert Nederland
AMBER Alert Nederland3 weeks ago
WhatsApp buurtpreventiegroepen door het hele land zoeken voortaan mee naar vermiste kinderen voor wie een AMBER Alert of Vermist Kind Alert is gelanceerd. De overkoepelende stichting WABP heeft de beheerders van de ruim 8500 aangesloten WhatsApp-groepen opgeroepen om de AMBER Alert-app te downloaden. De groepsbeheerders zetten een uitgestuurd AMBER Alert of Vermist Kind Alert vervolgens onmiddellijk door naar hun leden. In totaal gaat het om ruim 600.000 mensen.

Wil jouw buurtpreventiegroep ook haar steentje bijdragen? Meld je dan aan via https://www.amberalert.nl/ik-zoek-mee/
AMBER Alert Nederland
AMBER Alert Nederland4 weeks ago
De vakantieperiode is weer aangebroken. Kinderen spelen buiten en gaan op avontuur. Maar hoe hou je je kinderen nu veilig tijdens de vakantie? Bekijk het filmpje met tips:
AMBER Alert Nederland
AMBER Alert Nederland
AMBER Alert Nederland heeft 2 nieuwe foto's toegevoegd.2 months ago
Uit alle hoeken van het land hebben we kleurplaten ontvangen. Bedankt! De gelukkige winnaars van onze kleurplaatwedstrijd zijn inmiddels bekend en hebben allemaal een superleuke Ambeer ontvangen.

Ook Gijs uit Zwolle, Lily uit Lelystad, Daan uit Tzummarum, Floortje uit Alphen en basisscholen Obs de Toermalijn uit Rotterdam en De Wissel uit Almelo vielen in de prijzen. Nogmaals proficiat!
AMBER Alert Nederland
AMBER Alert Nederland2 months ago
“De impact van het AMBER Alert voor baby Hannah was ongekend. Het leidde tot de oplossing van de ontvoering. Dat succes, en ook de leermomenten, willen we delen met de hele Nederlandse politie.” In de reeks #Ikzoekmee kijkt teamchef Ron van Brussel van de politie-eenheid Oost-Brabant terug op de alarmerende ontvoering van baby Hannah. Lees het verhaal hier: https://www.amberalert.nl/impact/elke-politie-eenheid-informeren-kracht-amber-alert/
AMBER Alert Nederland
AMBER Alert Nederland
AMBER Alert Nederland2 months ago
Wil jij een van deze Ambeer-knuffels winnen? Dat kan! Je kunt nog tot 8 juni je kleurplaat insturen. Hoe meedoen? Download de kleurplaat (https://www.amberalert.nl/kleurplaat), print hem uit, kleur hem samen met je kinderen in en stuur ons een foto van de kleurplaat via een privébericht. Heb jij gewonnen? Dan ontvang je van ons een persoonlijk bericht. Succes!