Burgernet

Burgernet Oost-Nederland

Burgernet is een samenwerking tussen burgers, gemeenten en politie om de veiligheid in de woon- en werkomgeving te bevorderen. Via dit netwerk krijgen de deelnemers van Burgernet een oproep in de vorm van een sms- of spraakbericht van de politiemeldkamer wanneer de politie op zoek is naar een verdacht/vermist persoon of voertuig. Op deze Facebookpagina, beheert door de politie Oost-Nederland, worden getuigenoproepen geplaatst van de politie in de provincie Gelderland.
Burgernet Oost-Nederland
Burgernet Oost-Nederland heeft 2 nieuwe foto's toegevoegd.6 hours ago
En de tweede winnaar van onze kleurwedstrijd werd "overvallen" door een bezoek van onze collega's van Politie Dieren. Kevin kreeg een VIP-behandeling: hij mocht in de politie-auto plaatsnemen en kreeg tekst en uitleg. Hartelijk gefeliciteerd met je prijs, Kevin!
Burgernet Oost-Nederland
Burgernet Oost-Nederland heeft de video van BureauGLD gedeeld.17 hours ago
Bel je tips meteen door!�

📞‪0800-6070 (tiplijn politie)‬�

📞‪0800-7000 (anoniem)‬
Burgernet Oost-Nederland
BureauGLD
Na de diefstal van een portemonnee in de binnenstad van #Nijmegen is er verschillende keren gepind met een bankpas. Help ons bij het vinden van de vrouw die geld heeft opgenomen. Bel voor tips de politie via 0800-6070 of de M-lijn 0800-7000 (zaaknummer: 2018250949)
Burgernet Oost-Nederland
Burgernet Oost-Nederland24 hours ago
Het opsporingsprogramma Onder de Loep van RTV Oost besteedt op Facebook aandacht aan een voorval in uw gemeente. Wellicht beschikt u over relevante informatie over:

Almelo, pinpas diefstal uit jaszak
Op zaterdag 16 december 2017 doet een vrouw boodschappen bij een winkel aan de Grotestraat in Almelo. Op camerabeelden van de winkel is te zien dat twee onbekende vrouwen de pincode van de vrouw afkijken. Na het afrekenen wordt de bankpas van de vrouw uit haar jaszak gestolen. De onbekende vrouwen pinnen vervolgens met haar bankpas een aanzienlijk bedrag. Ook bij de pinautomaat worden de vrouwen door bewakingscamera’s vastgelegd.
(Zaaknummer: 2017-576158)

De items worden op de Facebookpagina van Onder de Loep en via YouTube gedeeld. Heeft u tips? Neemt u dan contact op met de politie via de opsporingstiplijn: 0800-6070 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.
Burgernet Oost-Nederland
Burgernet Oost-Nederland1 day ago
Het opsporingsprogramma Bureau GLD van Omroep Gelderland besteedt op Facebook aandacht aan een voorval in uw gemeente. Wellicht beschikt u over relevante informatie over:

Nijmegen, pinnen met gestolen pinpas
Een onbekende vrouw pint op zaterdagmiddag 2 juni met de gestolen pinpas van een 51-jarige inwoonster van Nijmegen. Op beelden van de bewakingscamera is duidelijk te zien hoe de onbekende vrouw naar de pinautomaat aan de Molenstraat loopt en meerdere keren geld opneemt. Hoe de onbekende vrouw aan de pas en pincode is gekomen, is onduidelijk.
(Zaaknummer: 2018-250949)

De items worden op de Facebookpagina van Bureau GLD en via YouTube gedeeld. Heeft u tips? Neemt u dan contact op met de politie via de opsporingstiplijn: 0800-6070. Of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000
Burgernet Oost-Nederland
Burgernet Oost-Nederland heeft de video van Politie Berkelland gedeeld.1 day ago
Herkenning gevraagd!

Een aantal weken terug plaatsten wij een 'geblurde' video. De verdachte heeft ruim de tijd gehad zich te melden, echter tot op heden is dit nog niet gebeurd.
Hierbij de herkennende beelden, wie herkent de man?
Burgernet Oost-Nederland
Politie Berkelland
Herkenning gevraagd! Een aantal weken terug plaatsten wij een 'geblurde' video. De verdachte heeft ruim de tijd gehad zich te melden, echter tot op heden is dit nog niet gebeurd. Hierbij de herkennende beelden, wie herkent de man?
Burgernet Oost-Nederland
Burgernet Oost-Nederland heeft 2 nieuwe foto's toegevoegd.2 days ago
In juni trof u onze collega's in Rheden en Dieren bij diverse jaarmarkten en braderieën aan. Kinderen konden een kleurplaat meenemen en naar Burgernet Oost-Nederland sturen. Hiermee maakten zij kans op een mooie prijs. Wij ontvingen heel wat leuke kleurplaten, maar moesten uiteindelijk een keuze maken. Bente is één van de gelukkige winnaars. Zij kreeg de prijs overhandigd door wijkagent Marcel van Politie Duiven en mocht met hem op de foto. Hartelijk gefeliciteerd, Bente! En heel veel plezier met je cadeau.