Burgernet

Burgernet Oost-Nederland

Burgernet is een samenwerking tussen burgers, gemeenten en politie om de veiligheid in de woon- en werkomgeving te bevorderen. Via dit netwerk krijgen de deelnemers van Burgernet een oproep in de vorm van een sms- of spraakbericht van de politiemeldkamer wanneer de politie op zoek is naar een verdacht/vermist persoon of voertuig. Op deze Facebookpagina, beheert door de politie Oost-Nederland, worden getuigenoproepen geplaatst van de politie in de provincie Gelderland.
Burgernet Oost-Nederland
Burgernet Oost-Nederland heeft het bericht van Politie Apeldoorn gedeeld.14 hours ago
Burgernet Oost-Nederland
Burgernet Oost-Nederland16 hours ago
Vermiste man (34 jaar) uit Doetinchem dankzij Burgernetdeelnemer aangetroffen

DOETINCHEM - Op vrijdag 15 juni was een 34-jarige man vermist in de omgeving van de Kersebloesem. Om 16.51 uur startte de politie een Burgernetactie. Dit leverde verschillende tips op van deelnemers. Een van de tipgevers kon de exacte locatie van de man doorgeven. Vlak daarna werd de man door de politie aangetroffen en naar huis gebracht. Om 17.15 uur sloten zij de Burgernetactie.

Wij bedanken iedereen voor de medewerking.
Burgernet Oost-Nederland
Burgernet Oost-Nederland18 hours ago
Vermiste jongen (6 jaar) uit Ede dankzij Burgernetdeelnemer weer terecht

EDE - Op 16 juni startte de politie om 16.12 uur een Burgernetactie vanwege de vermissing van een 6-jarig jongetje. Hij was voor het laatst aan de Haviklaan gezien en inmiddels een half uur spoorloos. De uitgezette Burgernetactie wierp al snel vruchten af. Wij ontvingen een telefoontje van een Burgernetdeelnemer die de jongen had opgevangen. Collega's gingen naar het opgegeven adres en troffen daar de jongen aan. Zij pikten hem op en brachten hem naar huis. Om 16.29 uur konden we de Burgernetactie sluiten.

Wij bedanken iedereen voor de medewerking.
Burgernet Oost-Nederland
Burgernet Oost-Nederland19 hours ago
Vermist jongetje (2,5 jaar) uit Wijchen dankzij Burgernetdeelnemer weer terecht

WIJCHEN - Op 16 juni startte de politie om 15.55 uur een Burgernetactie vanwege de vermissing van een 2,5 jaar oude jongetje. Hij was voor het laatst aan de Zuiderpoort gezien. Plotseling fietste hij weg. Op de Burgernetactie reageerde al heel snel een deelnemer. Zij ving het jongetje op totdat collega's bij haar waren. De politie pikte het jongetje op en bracht hem weer naar huis.

Wij bedanken iedereen voor de medewerking.
Burgernet Oost-Nederland
Burgernet Oost-Nederland heeft het bericht van Politie Nederland gedeeld.4 days ago
Burgernet Oost-Nederland
Burgernet Oost-Nederland heeft het bericht van Politie Nunspeet gedeeld.5 days ago
Goed nieuws!