Nieuwe Coaching & Reiki praktijk in Duiven

Nieuwe Coaching & Reiki praktijk in Duiven

8 januari, 2018 Uit Door admin

Duiven – Coaching & Reiki praktijk de Verbinding heeft sinds kort haar deuren geopend aan de Eltensestraat 3 in Duiven. 

Tamara de Jager maakte jaren geleden kennis met Reiki en heeft zich in de daaropvolgende jaren verder gespecialiseerd in deze oude geneeswijze. Ze geeft al jaren behandelingen in de privé sfeer, maar had het idee dat ze meer moest doen met haar wijsheid die ze in de loop der jaren heeft opgedaan.

Reiki is een oeroude geneeswijze, waarbij door middel van het plaatsen van de handen op het lichaam, op een eenvoudige, natuurlijke en effectieve manier en levenskracht doorgegeven wordt aan onszelf en anderen. Reiki kan gezien worden als aanvullende heling op reguliere geneesmethoden en andere alternatieve therapieën. In de praktijk worden Reiki behandelingen gegeven die hulp kunnen geven bij vermoeidheid, lusteloosheid, gespannenheid, stress, overbelasting en (dreigende) burn-out.
Door de Reiki en haar eigen transformatie proces is Tamara zich gaan interesseren in persoonlijke ontwikkeling, bewustzijnsgroei en zelfontplooiing. Tamara heeft onlangs de opleiding Effortless Coaching succesvol afgerond en is nu een NOBCO gecertificeerd Effortless Coach.

Zij kan je begeleiden als je meer balans zoekt in jouw leven en meer echt wil genieten op dagelijkse basis. Of als je moeite hebt om vast te houden aan wat jij belangrijk vindt en het niet lukt om grenzen aan te geven. Als je moeitelozer en meer vanuit je kracht wil gaan leven met een gezonde begrenzing. Vanuit je hart met vervulling, zingeving en passie in plaats van “overleven” met continue overprikkeling en dagelijkse stress.
Tamara ziet het als haar levensmissie om mensen te begeleiden op hun persoonlijk groeipad. Vanuit dat gevoel heeft zij besloten om een eigen praktijk op te zetten die sinds 2 januari 2018 is gevestigd is aan de Eltensestraat 3 in Duiven.

Wil jij zelf ervaren hoe Tamara jou zou kunnen helpen? Neem contact met Tamara op voor een gratis Ontdekkings Coaching sessie van 2 uur. Een losse Reiki behandeling is natuurlijk ook mogelijk. Daarop geeft zij deze maand 50% korting. Voor meer informatie over de praktijk en de behandelmogelijkheden kun je contact opnemen met Coaching & Reiki praktijk de Verbinding via de Facebookpagina https://www.facebook.com/CoachingenReikiPraktijkDeVerbinding of via email: tamaradejager@chello.nl kijk ook op de website voor meer info www.coachingenreikipraktijkdeverbinding.nl