Nieuws uit Arnhem

Arnhem Plaza
Arnhem Plaza
Het Shell Tankstation aan de IJssellaan in Arnhem Presikhaaf is zondagavond door vier mannen overvallen.
Arnhem Plaza
Arnhem Plaza
Ook Amerikaanse politie auto’s van de Dutch American Police Department bij de politiemiddag op het Velperplein! met Wijkagent Korenmarkt Arnhem en Politie Arnhem-Noord
Arnhem Plaza
Arnhem Plaza
Arnhem Plaza heeft 3 nieuwe foto's toegevoegd.
Morgenmiddag (zaterdag) organiseert Wijkagent Korenmarkt Arnhem en Politie Arnhem-Noord een speciale kindermiddag op velperplein in Arnhem met diverse activiteiten. Zo kunnen de kids oa. Nederlandse en Amerikaanse politie auto's bekijken, een echt politie pak aan, met een wapenstok slaan, er is een tekenwedstrijd en natuurlijk mogen ze de politie van alles vragen om later ook agent te worden. De middag duurt van 13:00 tot 16:00 uur. Gelukkig word het ook nog eens lekker weer morgen dus kom ook naar dit bijzondere evenement!

-
Foto's: Chiel Eijt - Photography
Arnhem Plaza
Arnhem Plaza heeft een foto van Herinrichting Roermondsplein Arnhem gedeeld.
Dit is de uiteindelijke situatie op het Roermondsplein in Arnhem
Arnhem Plaza
Arnhem Plaza heeft het bericht van Politie Arnhem-Noord gedeeld.
Vrouw beroofd van telefoon, getuigen gezocht!

Een 20-jarige inwoonster van Arnhem is op woensdagmorgen 17 oktober beroofd van haar telefoon aan het begin van de Velperweg. De vrouw werd rond 00.40 uur door een onbekende man bedreigd met een wapen. Nadat ze haar telefoon had afgegeven, ging de man er rennend vandoor via een steeg richting de Rosendaalsestraat.

De politie is op zoek naar getuigen. De onbekende man was ongeveer 20 jaar, had een licht getinte huidskleur, een normaal postuur en was ongeveer 1.80m lang. Hij droeg een zwarte jas met capuchon.
Heb je iets gezien wat met deze beroving te maken kan hebben gehad of heb je deze man zien rennen op de Rosendaalsestraat? bel dan 0900-8844.
zaaknr: 2018468486
Arnhem Plaza
Arnhem Plaza
Een bestelbus van een supermarkt heeft dinsdagavond op de Marga Klompelaan in Arnhem de oversteek van een verdieping geraakt met de bovenkant van de bestelbus. Er raakte niemand gewond.