Nieuws uit Arnhem

Arnhem Plaza
Arnhem Plaza heeft een foto van Rijnstate gedeeld.3 days ago
De bouw van de nieuwe Huisartsenpost Arnhem-Noord en de Dienstapotheek is gestart op het terrein van Rijnstate Arnhem! Begin 2019 openen zij hun deuren bij onze Spoedeisende Hulp. Daarmee komt er straks één gezamenlijke ingang voor alle spoedpatiënten. Bij binnenkomst wordt gekeken welke zorg de patiënt nodig heeft: zorg door de dienstdoende huisarts of door de medewerkers van de spoedeisende hulp.
Arnhem Plaza
Arnhem Plaza heeft de video van Gemeente Arnhem gedeeld.3 days ago
Timelapsevideo van de bouw van het Focus Filmtheater, gisteren was de feestelijke opening.
Arnhem Plaza
Gemeente Arnhem
🎥 In sneltreinvaart is - hoe toepasselijk - aan het Audrey Hepburnplein het nieuwe Focus Filmtheater gebouwd. Bouw, proefdraaien en opening: allemaal binnen één jaar! Kijk mee met deze timelapsevideo of ga binnenkort eens naar het theater toe, dat vanavond officieel feestelijk geopend wordt. 🎊
Arnhem Plaza
Arnhem Plaza4 days ago
Van maandag 18 juni tot zaterdagochtend 23 juni zijn een deel van de Huissensestraat en het St. Gangulphusplein afgesloten voor het verkeer van 21.00 uur tot 06.00 uur. Bussen van en naar Huissen en Arnhem-Zuid worden omgeleid. Fietsers hebben geen last van de werkzaamheden!

http://www.arnhemplaza.nl/wegwerkzaamheden-huissensestraat-en-st-gangulphusplein/
Arnhem Plaza
Arnhem Plaza4 days ago
Theo Bos supporterstoernooi voor de eenzame ouderen

http://www.arnhemplaza.nl/theo-bos-supporterstoernooi-voor-de-eenzame-ouderen/
Arnhem Plaza
Arnhem Plaza heeft de video van Burgers' Zoo gedeeld.4 days ago
Op 1 juli rennen avontuurlijke kinderen en hun vrienden en familie over de stormbaan vlak langs de dierenverblijven in Burgers' Zoo!

Ook meedoen? Er zijn nog tickets inclusief gratis dierenparkentree beschikbaar!

https://www.burgerszoo.nl/mudmasters
Arnhem Plaza
Burgers' Zoo
Nog even en dan is het zover! Op 1 juli rennen avontuurlijke kinderen en hun vrienden en familie over de stormbaan vlak langs de dierenverblijven in Burgers' Zoo! Ook meedoen? Er zijn nog tickets inclusief gratis dierenparkentree beschikbaar! https://www.burgerszoo.nl/mudmasters
Arnhem Plaza
Arnhem Plaza heeft het bericht van Politie Arnhem-Noord gedeeld.6 days ago
Op 7 mei 2018, omstreeks 08:25 uur, heeft er op de Oude Zevenaarseweg met de Pieter Calandweg te Arnhem een aanrijding plaats gevonden. Hierbij is een fietsster van haar fiets gereden op de rotonde, terwijl zij richting de Johan de Wittlaan fietste.

De bestuurder van het motorvoertuig is na deze aanrijding doorgereden. De bestuurder heeft nog gevraagd aan de vrouw hoe het ging met haar en gaf te kennen dat hij zijn voertuig verderop wilde parkeren, om vervolgens terug te komen. Echter heeft hij dit laatste niet gedaan en is hij weggereden in de richting van de Driepoortenweg.

Helaas lopen wij vast in het opsporingsonderzoek naar de bestuurder/verdachte van het voertuig. Zodoende vragen wij om uw hulp om deze te vinden:
Concreet zijn wij op zoek naar een babyblauw-kleurige Peugeot 206. Dit betreft een 5-deurs hatchback uitvoering. Het voertuig zou schade kunnen hebben overgehouden aan de aanrijding. Deze schade zou dan aan de linker voorzijde van het voertuig moeten zitten.

Met mevrouw gaat het inmiddels weer redelijk. Helaas ondervindt zij nog steeds hinder door klachten welke zij heeft overgehouden aan de aanrijding.