Nieuws uit Zevenaar

ZevenaarPlaza
ZevenaarPlaza
Vandaag is de Arnhemseweg in Zevenaar tussen de komgrens en de Ringbaan Noord afgesloten voor al het verkeer vanwege het verwijderen van bomen. Het verkeer wordt vandaag via de Doesburgseweg omgeleid. Het verkeer van en naar Roodwilligen kan de rotonde aan de Arnhemseweg recht oversteken richting de Methen. De wijk blijft bereikbaar.
http://bit.ly/2CwkuMB
ZevenaarPlaza
ZevenaarPlaza heeft een foto van Gemeente Zevenaar gedeeld.
Stem nu op het Dorpshuis van Babberich via http://www.dorpshuisvanhetjaar.nl/stem/ De Borg is genomineerd voor Dorpshuis van het jaar 2018! Samen met vijf andere genomineerden doet Babberich mee in de strijd om het meest bruisende dorpshuis van Gelderland. Stemmen kan tot zaterdag 27 oktober 17:00 uur. Vrijdag 1 december wordt de winnaar bekend gemaakt op het provinciehuis in Arnhem http://bit.ly/2QTsQ3R
ZevenaarPlaza
ZevenaarPlaza heeft het bericht van Duiven Beleven gedeeld.
Verwijderen van de bomen (bomenkap) Arnhemseweg begonnen !
ZevenaarPlaza
ZevenaarPlaza
Vandaag worden bosschages aan de zuidzijde van de Arnhemseweg gekapt. Hiervoor wordt het fietspad en het voetpad in het park op 19 en 20 oktober afgesloten. Fietsers worden tijdens de werkzaamheden omgeleid via het fietspad aan de andere zijde (Altbroek) van de Arnhemseweg.
http://bit.ly/2CwkuMB
ZevenaarPlaza
ZevenaarPlaza
Als je naar Duitsland moet kun je beter niet via de A12 en via Babberich/Elten rijden alles zit daar momenteel helemaal vast al het verkeer wordt omgeleid via Elten.
ZevenaarPlaza
ZevenaarPlaza heeft het bericht van Gemeente Zevenaar gedeeld.
Vanmiddag was burgemeester Ella Schadd-de Boer getuige van de ingebruikname van de lift en loopbrug bij Watersportvereniging Giesbeek.