Werkzaamheden vitaal centrum Duiven Kastanjelaan

Werkzaamheden vitaal centrum Duiven Kastanjelaan

16 juni, 2017 Uit Door admin
 

Duiven – De Kastanjelaan tussen de passage en de Rijksweg wordt vernieuwd. Het profiel wordt gewijzigd en de asfaltverharding wordt vervangen door straatbakstenen. Hierdoor sluit de inrichting beter aan bij een 30 km gebied. Om de overlast te minimaliseren, voert de gemeente de werkzaamheden gefaseerd uit.

Waar en wanneer zijn de werkzaamheden
Op maandag 19 juni starten de werkzaamheden, indien fase 3A gereed is, in fase 3B en vervolgens fase 3C. De werkzaamheden duren tot circa eind juli.

Wegwerkzaamheden Kastanjelaan

Bereikbaarheid

het gemeentehuis is bereikbaar via de parkeerplaatsen

Het verkeer wordt omgeleid via de Rijksweg en Vergertlaan. Tijdens fase 3B is de parkeerplaats Lidl bereikbaar vanaf zijde Rijksweg. Het gemeentehuis en de parkeerplaats aan de Kastanjelaan zijn bereikbaar vanaf de zijde Dennenlaan. Het werkterrein is hierboven in het groen weergegeven. Het centrum blijft bereikbaar voor voetgangers, fietsers dienen af te stappen.

Uw veiligheid

Uiteraard wordt aan uw veiligheid gedacht door omleidingen, waarschuwingen en afzettingen. Neemt u deze in acht. Betreding van het werkterrein is niet toegestaan, tenzij anders overeengekomen met Dusseldorp. Hulpdiensten zijn op de hoogte van de werkzaamheden en wijzigingen ten behoeve van de bereikbaarheid.