Hardlopen voor Lieve

Hardlopen voor Lieve

17 november, 2018 Uit Door admin

Duiven – Het volgende aangrijpende verhaal kwam bij de redactie binnen: 
“Op 10 oktober 2018 is onze lieve Lieve overleden. Op 28 januari van dit jaar kregen we te horen dat ze een niet te genezen diffuse hersentumor had en dat ze aan de gevolgen daarvan zou overlijden. 

En niet te bevatten en verpletterende diagnose waar we mee verder moesten. In de maanden daarna hebben we geworsteld met behandelingen en de juiste keuzes maken waarbij kwaliteit van leven het hoogste doel was. 

Ik ben trots op ons gezin, onze familie en vrienden want wat we konden doen, hebben we gedaan. We zijn op vakanties geweest, naar de Efteling, we hebben kinderfeestjes en grote mensen feestjes gevierd, geracet met rolstoelen, bedden en snelle auto’s. In september heeft ze nog een geweldige Make-a-wish dag gehad waar ze ontzettend van genoten heeft. 

In de laatste weken van haar leven was ze bezig met andere kindjes die kanker krijgen. Voor haar niet ok en onacceptabel. Daar moesten we wat aan doen. Hoe lief is dat? Daarom voor Lieve, omdat ze zo geweldig en onvergetelijk is, rennen we voor kika. 

Sponsor je ons? https://www.runforkika.nl/team-lieve

Alvast heel hartelijk bedankt!
Mieke “