2 Duivenaren lopen Marathon New York voor KiKa

2 Duivenaren lopen Marathon New York voor KiKa

3 april, 2020 Uit Door admin

Helaas veranderd de wereld momenteel met de dag; wie had 3 maanden geleden kunnen bevroeden hoe veranderlijk dagen momenteel kunnen zijn? Heel veel zaken staan momenteel stil of draaien door op halve kracht; opleidingen van kinderen, etc.

Hoe hard een omslag kan zijn; een aantal zaken draaien echter gewoon door. Waaronder de voorbereidingen van 2 mannen uit Duiven op weg naar de Marathon van New York met als doel: geld en aandacht vragen voor stichting KiKa.

Wellicht wat ongepast om in deze periode aandacht te vragen voor andere zaken dan Corona, maar helaas is dit nodig. Helaas sterft er iedere 3 dagen nog een kind aan kanker in Nederland.

Run for KiKa New York
Om een bijdrage te leveren aan KiKa proberen Martijn Borgers en Addis Yitbarek 1 november de marathon van New York te volbrengen. De grootste marathon ter wereld (> 50.000 lopers over de gehele wereld) wordt dit jaar voor de 50e keer georganiseerd en vind plaats op 1 november.

Deze bijdrage in aandacht en gelden wordt met elkaar bij een gebracht; zo hebben beide mannen inmiddels € 1000,- euro sponsorgeld bij elkaar gebracht, maar dit bedrag moet hoger als het aan hen ligt. Het streefbedrag is € 6000,- per persoon.

Paasontbijt aan huis!
Om ook iets terug te doen voor hun sponsoren hebben de heren het initiatief geopperd om met Pasen ontbijt aan huis te bezorgen; door deze bijzondere periode zal het paasontbijt thuis genuttigd worden en om hier iets speciaals van te maken kan een ontbijt worden besteld bij de heren.

Leuk voor het eigen gezin, of juist om iemand cadeau te doen. Het ontbijt kan naar wens worden aangevuld met allerlei extra’s.

Dit kan op de site: https://www.secnow.nl/online-ordering

Sponsoren kan op: https://www.runforkikamarathon.nl/martijn-borgers-new-york-2020 Of: https://www.runforkikamarathon.nl/addis-yitbarek-new-york-2020