23 november: Gruwelijke nachtwandeltocht ‘Phobia’ in Duiven

23 november: Gruwelijke nachtwandeltocht ‘Phobia’ in Duiven

31 oktober, 2019 Uit Door admin

Ben jij helemaal gek van griezelen, horror en spooktochten?
Kom dan 23 november naar het Horsterpark in Duiven.
Gruweltocht.nl organiseert een gruwelijke wandeltocht genaamd: Phobia.


De tocht staat deze keer in het teken van fobieën. Iedereen is wel ergens bang, angstig of zelfs panisch voor. Gruweltocht.nl leidt de bezoekers langs diverse angstaanjagende posten die in het teken staan van de meest bekende angststoornissen. Waar jij ook bang voor bent, het zit er vast en zeker tussen!

Durf jij het aan om de tocht te lopen? Meld je dan nu aan als proefpersoon voor het onderzoek van professor S. Phobia van het Radboud UMC Nijmegen. Hij zoekt met spoed proefpersonen voor zijn nieuwe onderzoek naar de behandeling van angststoornissen. Proefpersonen worden door middel van shock-therapie blootgesteld aan verschillende fobieën. Fase 1 start op 23 november in het Horsterpark in Duiven. Beschikbare proefpersonen kunnen zich aanmelden via www.gruweltocht.nl.

Tickets voor deze gruwelijke tocht kosten €12,50 per persoon. De tocht wordt gelopen in groepjes van maximaal 10 personen. Bij het bestellen van de tickets kun je een voorkeur starttijd doorgeven. De organisatie probeert hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. Voor deze tocht is de minimumleeftijd 16 jaar. Vanaf 12 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene. Deelname is voor iedereen uitdrukkelijk op eigen risico.