Alpe d’HuZes Hortensia’s op Koningsdag!

Alpe d’HuZes Hortensia’s op Koningsdag!

9 april, 2019 Uit Door admin

Duiven – Zaterdag 27 april is het Koningsdag. Ook dit jaar is Team Duiven aanwezig in Duiven en ook in Pannerden tijdens de Koningsdag-festiviteiten. Net als vorig jaar verkopen wij Hortensia’s in blauw, wit en rose.

U betaalt voor 1 hortensia € 5,-. Voor 2 hortensia’s betaalt u € 9,- en voor 3 betaalt u slechts € 12,- De totale opbrengst van de hortensiaverkoop gaat naar Alpe d’HuZes voor onderzoek naar kanker.

Wij zijn ’s morgens tussen 07.00 – 13.00 uur in de Elshofpassage in Duiven. Van 13.30 – 16.00 uur staan we in Pannerden bij het Schuttersgebouw.

Team Duiven bestaat dit jaar uit 13 personen, inwoners uit de Liemers. Zij gaan op donderdag 6 juni één of meerdere keren wandelend of fietsend de Alpe d’Huez op. Daarnaast organiseren zij in de aanloop naar Alpe d’Huzes meerdere activiteiten om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. De totale opbrengst gaat naar het KWF.

Meer informatie over Team Duiven en onze activiteiten voor Alpe d’Huzes vindt u op onze Facebookpagina https://www.facebook.com/teamduivenAD6/

www.teamduiven.nl