Alpe d’HuZes uitgesteld naar 3 juni 2021

Alpe d’HuZes uitgesteld naar 3 juni 2021

22 april, 2020 Uit Door admin

DUIVEN – Ook de Alpe d’HuZes 2020 gaat door de Coronacrisis niet door. Een grote tegenvaller, maar zeker begrijpelijk. Sjon en Britt Gieling: ‘Wij geven niet op. Volgend jaar 3 juni 2021 gaan we met dit team de berg op. Alle sponsors die voor 2020 al hebben bijgedragen in welke vorm dan ook, zijn we nu al dankbaar voor hun ondersteuning.’

Team Duiven was volop in voorbereiding voor 4 juni, al was het soms lastig om de laatste weken de 1,5 meter maatregel goed te handhaven. Ook alle geplande activiteiten om geld bij elkaar te krijgen, gaan helaas niet door. Dus geen hortensiaverkoop op Koningsdag en ook geen Alpe d’HuZes zesgangendiner. Ondanks dat is de sfeer binnen het team goed. Het motto van de Alpe d’HuZes blijft ook hier als een paal boven water staan: Opgeven is geen optie!

We geven niet op

‘Volgend jaar staan we met z’n allen op 3 juni aan de start van de Alpe d’HuZes. Tot die tijd gaan we door met trainen en sponsoracties bedenken. U hoort van zeker van ons’, aldus Britt.

Wilt u ons nu al steunen voor 2021 of wilt u meer weten over de activiteiten van Team Duiven? Kijk op https://www.facebook.com/teamduivenAD6/

Alle sponsorbijdragen, donaties en giften die Team Duiven ontvangt, gaan rechtstreeks naar het KWF om onderzoek naar kanker mogelijk te maken, zodat er niemand meer doodgaat aan kanker.

Foto: Team Duiven 2020-2021, Fotograaf Eef & Co