Alpha cursus, samen ontdekken!

Alpha cursus, samen ontdekken!

26 januari, 2020 Uit Door admin

Initiatief van KerkvoorNu

Is er meer in dit Leven? Op initiatief van de KerkvoorNu wordt in De Stek een Alpha cursus gegeven. Samen met anderen ga je op een ontdekkingstocht door het christelijke geloof, en het Leven.

Op donderdag 13 februari start deze ontdekkingstocht over de levensvragen en het geloof met de vrijblijvende kennismakingsavond. Deze wordt gehouden in De Stek, het nieuwe gebouw van KerkvoorNu aan de Rijksweg 53 te Duiven.

In de cursus wordt iedere week een relevant onderwerp behandeld. We beginnen met een gezamenlijke maaltijd waarna een introductie volgt over het onderwerp van die avond. De onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn: Is er meer? Wie is Jezus? Hoe zit het met de kerk? Waarom zou ik de Bijbel lezen? Hoe en waarom bidden?

In deze cursus komen de belangrijkste levensvragen aan bod.

Wil je weten of dit iets voor jou is? Komt gerust naar de introductieavond op donderdag 13 februari 19.45 uur, de Alpha cursus zelf start op 20 februari.

Meer weten over de Alphacursus? Neem dan vrijblijvend contact op per mail: info@kerkvoornu.nl, of bezoek onze website www.kerkvoornu.nl/alpha/.

Geef je op voor deze unieke ervaring!

Foto: Rob Dijkstra