Alphacursus voor regio De Liemers, samen ontdekken!

Alphacursus voor regio De Liemers, samen ontdekken!

12 januari, 2022 Uit Door admin

Is er meer in dit leven? Op initiatief van KerkvoorNu wordt in De Stek in Duiven een Alphacursus gegeven. Samen met anderen ga je op ontdekkingstocht door het christelijke geloof en het leven.

 

Voor wie op zoek is, vragen heeft over het christelijk geloof, of nieuw in het geloof staat, is de Alphacursus. In een ontspannen en open sfeer zoeken we samen naar antwoorden op de vragen van het leven en kun je ontdekken wat het betekent om te geloven.

 

Negen avonden en een hele zaterdag trek je met elkaar op. Elke avond beginnen we met een maaltijd. Zo leer je elkaar snel en op informele wijze kennen. In de cursus verdiepen we ons elke week in een nieuw thema. De onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn: Is er meer? Wie is Jezus? Hoe zit het met de kerk? Waarom zou ik de Bijbel lezen?

 

Wil je weten of dit iets voor jou is? Kom gerust naar de vrijblijvende introductieavond op maandag 31 januari om 19.45 uur (inloop vanaf 19.15 uur), de Alphacursus zelf start op maandag 7 februari (inclusief maaltijd, koffie en thee).

 

Meer weten over de Alphacursus? Neem dan vrijblijvend contact op per mail: info@kerkvoornu.nl, of bezoek onze website www.kerkvoornu.nl/alpha/. Geef je op voor deze unieke ervaring!