Ambulante zorg voor senioren

Ambulante zorg voor senioren

10 april, 2019 Uit Door admin

Duiven – DanBie ambulante zorg biedt voor senioren een passende hulp aan huis met als doel hun dagelijks leven te verrijken.

“Ik heb van dichtbij ervaren dat voor ouderen de dagen erg lang kunnen duren waardoor ze  zich eenzaam gaan voelen” aldus Danielle Bierdrager, de oprichtster van DanBie.

De doelstelling van DanBie Ambulante zorg is om deze ouderen hierin te begeleiden om zo vereenzaming te voorkomen. Deze begeleiding kan zijn het samen voorbereiden en koken van maaltijden,  wandelen, samen een spelletje doen, samen winkelen of het  begeleiden bij een ziekenhuisbezoek.

DanBie ambulante zorg is niet bezig met de dagelijkse medische verzorging  maar met de dagelijkse zorg en een zinvolle dag. Het is belangrijk dat senioren er niet alleen voor komen te staan. Hierdoor wordt het ouder worden plezierig en gezellig.

DanBie Ambulante zorg is bedoeld om het leven van ouderen aangenamer te maken en hen te helpen om zo lang mogelijk zelfstandig en met veel plezier in hun eigen vertrouwde omgeving te kunnen blijven wonen. Danielle komt graag vrijblijvend bij u langs om haar diensten verder toe te lichten.

Danielle Bierdrager, tel: 06-24665582
Email:  info@danbieambulantezorg.nl
Website:  www.danbieambulantezorg.nl