Automobiliste verlaat 2x plaats ongeval

Automobiliste verlaat 2x plaats ongeval

16 mei, 2024 Uit Door admin
Een automobiliste uit Duiven is woensdagavond 2x de fout in gegaan nadat ze twee keer achter elkaar brokken had gemaakt met haar auto. Even na middernacht kreeg de politie kort achter elkaar tot twee keer toe een melding over een voertuig dat brokken had gemaakt.

De politie kreeg een melding van een auto die op de parkeerplaats bij Hotel Duiven meerdere geparkeerde auto’s had geramd en een stoep ramde, hierbij is de kentekenplaat van de auto ook achtergebleven. Vervolgens is de auto richting Duiven gereden waarbij de auto op de Mercurius tegen een lantaarnpaal aanreed. 

De politie kreeg al snel een melding dat er een auto tegen een lantaarnpaal aangereden was. De twee inzittenden waren na de crash weggerend, maar werden al snel door de politie opgespoord. De twee vrouwen, die voldeden aan het signalement, hadden moeite om op hun benen te blijven staan. Na onderzoek was het voor de politie al snel duidelijk dat de twee vrouwen de inzittenden waren van de auto. Nadat de bestuurster een veel te hoge waarde blies werd de 19-jarige aangehouden voor het rijden onder invloed, het tweemaal toe verlaten van plaats ongeval en belediging. 

 
De Duivense vertikte het om mee te werken en verzette zich hevig, scheldend en tierend is de aangehouden bestuurster in het cellenblok opgesloten waar ze alles en iedereen voor rotte vis en erger uitmaakte. De Officier van Justitie zal bepalen wat haar straf gaat worden.
 
foto: Politie Rivierenland-Oost