Bedrijven kunnen zich aanmelden voor de jubileumeditie van Roefeldag Duiven

Bedrijven kunnen zich aanmelden voor de jubileumeditie van Roefeldag Duiven

30 januari, 2024 Uit Door admin

Bedrijven uit Duiven, Westervoort en Zevenaar kunnen zich tot medio mei aanmelden voor de 30e Roefeldag in Duiven op zaterdag 22 juni 2024. Op deze dag komen kinderen uit de groepen 5, 6, 7 en 8 in groepjes van maximaal 6 kinderen met een begeleider voor de duur van 60 minuten een kijkje nemen bij allerlei verschillende bedrijven.

 

Wat is Roefeldag?
Roefelen is een Vlaams woord voor snuffelen / kennismaken. Kinderen komen op deze dag in aanraking met uiteenlopende werkgebieden van volwassenen. Ze krijgen informatie, kunnen meekijken en vaak ook zelf iets doen. Wat kan de Roefeldag voor een bedrijf betekenen? Op dit unieke evenement kunnen bedrijven zich uitgebreid presenteren aan de jeugd, wellicht hun toekomstige werknemers. Ze geven informatie over het bedrijf en de verschillende beroepen die er zijn. Bovendien leveren bedrijven door deelname een bijdrage aan de maatschappij en werken ze zo dus mee aan de beroepsoriëntatie van de Duivense jeugd! Deelnemende bedrijven kunnen rekenen op publiciteit. Ze worden o.a. vermeld op Facebook, Instagram, op banners en mogelijk ook in de lokale huis-aan-huisbladen.

 

Hoe kunnen bedrijven zich aanmelden voor de Roefeldag?
Bedrijven die eerder hebben deelgenomen aan de Roefeldag worden door bedrijvenbezoekers benaderd per mail, per telefoon of door middel van een persoonlijk bezoek. Nieuwe bedrijven zijn natuurlijk ook van harte welkom en kunnen zich aanmelden via info@roefeldag-duiven.nl. Indien gewenst komt een bedrijvenbezoeker langs voor meer informatie of voor het meedenken in een roefelprogramma. Sponsoren Als bedrijven bereid zijn de Roefeldag (ook) te sponsoren, zijn hiervoor verschillende mogelijkheden. Ze kunnen o.a. van meer publiciteit profiteren en indien gewenst kunnen ze meewerken aan de samenstelling van een goodiebag (tasje met inhoud) voor de kinderen. Ook sponsoren kunnen zich melden via info@roefeldag-duiven.nl of via de contactpersoon van de Roefeldag.

 

Meer weten?
Informatie over de Roefeldag in Duiven kunt u vinden op de website www.roefeldag-duiven.nl