Inschrijving Bert Timmer Memorial Loop van start

Inschrijving Bert Timmer Memorial Loop van start

31 juli, 2019 Uit Door admin

De inschrijving voor de zevende editie van de Bert Timmer Memorial Loop die op zondag, 1 september wordt gehouden, is geopend. Start en finish plek is, zoals voorgaande jaren, Horsterpark in Duiven. Ook deze keer zijn de afstanden 5 en 10 km present, beide afstanden gaan over één ronde in een zeer afwisselend en prachtig omgeving. Voor de jeugd zijn er de afstanden 500 en 1000 meter. Speaker van de dag is Harry van Ginkel. Harry is zelf hardloper en trainer en voorziet menige bekende loop in onze regio van zijn deskundig commentaar.

Ook dit jaar worden de scholencompetitie én de Business / Team loop gehouden. Bij deze laatste kunnen bedrijven, clubs, verenigingen, buren, collega’s, kortom iedereen die een team van minimaal drie tot maximaal vijf lopers kan samenstellen, zich inschrijven als Team en genieten van een sportieve dag inclusief een uniek VIP arrangement, voorzien van een hapje, een drankje én live muziek. Live muziek wordt verzorgd door de band JJETT, een allround rockband waar het accent ligt op blues, blues-rock en rhythm and blues.

Uiteraard zijn er kraampjes en ook voor de kinderen wordt goed gezorgd. In nauwe samenwerking met Puck&Co is er tijdens deze recreatieve hardloopwedstrijd weer een unieke mogelijkheid om deel te nemen aan de BTML terwijl de kinderen worden opgevangen door de pedagogische medewerkers van Kindercentra Puck&Co. De BTML is dé enige wedstrijd in de Liemers waaraan kind en ouder(s) kunnen deelnemen inclusief gratis opvang.

Alle informatie en voor inschrijving kan iedereen terecht op www.btml.nl. Kortom alle ingrediënten zijn weer aanwezig om er een prachtige dag van te maken tijdens het ‘Jaarlijks sportief evenement in de Liemers’ op zondag, 1 september.