“Bongerdbühne presenteert; theater in de rijbak van voormalig manege Landsmaat in Groessen”

“Bongerdbühne presenteert; theater in de rijbak van voormalig manege Landsmaat in Groessen”

5 juli, 2021 Uit Door admin

Na een succesvolle zomereditie middenin een fruitboomgaard in Groessen waar gedurende twee maanden elk weekend zeer bijzondere en intieme concerten en theatervoorstellingen plaatsvonden kondigt de organisatie van de Bongerdbühne nu met trots een nieuwe editie aan; Bongerdbühne de Manege.

In opnieuw een unieke locatie  die voor de gelegenheid is omgebouwd tot een sfeervol (en coronaproof) theater met de voor de Bongerdbühne zo kenmerkende, veilingkisten, biedt de stichting cultuurminnend Liemers een mooi uitstapje aan deze zomer. En zeer gevarieerd programma vol muziek en cabaret in de maanden juli en augustus. Voor ieder wat wils, inclusief de mogelijkheid tot het bestellen van een drankje en een lekkere borrelmand.

De bevlogen organisatoren bestaande uit een club van lokale muziek- en theaterliefhebbers met een professionele achtergrond in de culturele evenementenindustrie, zorgen wederom voor een afwisselend programma.

Afgelopen zondag zijn ze van start gegaan met 2 geweldige optredens van Lara Leaves. 

De voorlopige agenda voor de zomer ziet er als volgt uit:

10 juli – The Fleapit – uitverkocht
11 juli – The Fleapit – uitverkocht
17 juli – Piepschuim
11 juli – The Fleapit
30 juli – Patrick Nederkoorn
13 aug – Sven Ratzke & Band – Uitverkocht
22 aug – Firma Weijland

Het kan zijn dat er nog shows toegevoegd worden. Ga voor meer informatie over de Bongerdbühne, het actuele programma en voor het reserveren van tickets naar www.bongerdbuhne.nl

De Bongerdbühne is ook te volgen via Facebook en Instagram