BOSS-fruitactie met De Stokhorst en gemeente Duiven

BOSS-fruitactie met De Stokhorst en gemeente Duiven

12 juli, 2019 Uit Door admin

Duiven – Vanaf augustus 2018 is de gemeente Duiven gestart met het aanbieden van fruit aan de kantines van sportverenigingen in de gemeente Duiven. In eerste instantie is er gestart met 6 verenigingen. Inmiddels is dit initiatief uitgebreid naar 11 clubs, die 6 maanden lang gratis fruit ontvingen van De Stokhorst uit Groessen. 

In april is het resultaat van het eerste half jaar van de BOSS-fruitactie geëvalueerd en gedeeld met de deelnemende verenigingen. Vanwege een groot succes zijn De Stokhorst en de gemeente Duiven doorgegaan met het leveren van fruit. Tot nu toe zijn er ruim 66.000 stukken fruit uitgedeeld.

Donderdag hebben Theo Wolters van Fruitkwekerij De Stokhorst en wethouder Johannes Goossen de samenwerking een officieel tintje gegeven met een BOSS-bord op het terrein van de Stokhorst en wordt het fruit vanaf vandaag in echte BOSS-fruitkratjes geleverd.

Op dit moment wordt onderzocht hoe de fruitactie kan worden uitgebreid en op welke wijze verenigingen maatschappelijk kunnen bijdragen.