Brandweer Duiven houdt wervingsavond

Brandweer Duiven houdt wervingsavond

21 oktober, 2021 Uit Door admin

De brandweer in Duiven heeft afgelopen dagen flink reclame gemaakt voor de wervingsavond op maandag 1 november op de kazerne aan de Ploenstraat in Duiven. Het doel van de wervingsavond is om mensen te werven voor het korps. Inwoners van Duiven worden zo geattendeerd op de mogelijkheid om het brandweervak te komen ervaren.

Uitdagende ‘bijbaan’
De brandweer zoekt mensen vanaf 18 tot 45 jaar oud, die een uitdagende ‘bijbaan’ waarbij je ook van grote betekenis bent voor anderen, wel zien zitten. Ben je overdag (regelmatig) beschikbaar een goede teamspeler en uiteraard stressbestendig en woon je maximaal 4 minuten van de kazerne op de Ploenstraat? meld je dan aan.

Wervingsavond
Je krijgt op deze wervingsavond informatie over de opleiding, het brandweervak en wat jij kunt verwachten. Ook kun je op deze avond zien met welke materialen de brandweer werkt en ervaren hoe het is om brandweerman/vrouw te zijn. Er wordt een goede opleiding gegeven en door de wekelijkse gezamenlijke oefenavond blijf je vakbekwaam. 

De wervingsavond is op maandag 1 november vanaf 19.30 uur in en rond de kazerne op de Ploenstraat 3 in Duiven. Aanmelden voor deze avond is wel nodig, dit kun je doen bij Celine van Hummel via 06-41780179 of via een email naar celinevanhummel@gmail.com. Meer informatie is ook te vinden op de Facebookpagina van brandweer Duiven


-------------------------------------------------------
Door de coronacrisis heeft Duivenplaza het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij krijgen geen subsidie en wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van adverteerders. Maar bedrijven hebben het ook moeilijk en dus niet veel financiële ruimte om te adverteren. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons! Via onderstaande button kan een donatie gedaan worden, het bedrag is zelf aan te passen. Bij voorbaat dank!!!


There is no ads to display, Please add some