Bumé Bouw en Onderhoud meest duurzame ondernemer van Duiven en Westervoort

Bumé Bouw en Onderhoud meest duurzame ondernemer van Duiven en Westervoort

13 mei, 2022 Uit Door admin

Donderdag 12 mei is er in zalencentrum Wieleman in Westervoort een avond over duurzaamheid georganiseerd waarbij de prijs van de meest duurzame ondernemer 2022 werd uitgereikt. Uit de ontvangen vragenlijsten waren drie bedrijven genomineerd, t.w. Bumé Bouw en Onderhoud, Volta Energy en Zalencentrum Wieleman.

Het bedrijf dat als duurzaamste ondernemer uit de bus kwam is Bumé Bouw en Onderhoud uit Westervoort. Tijdens deze avond werden door de genomineerden hun duurzame beleid en maatregelen gepresenteerd samen met een inspirerende videopresentatie. Zonnepanelen, warmtepomp, gescheiden afvalstromen, gerecyclede meubels op kantoor, duurzame keuzes in de keten, hemelwater terug in de grond, elektrisch materieel, nachtlevering, digitalisering … zomaar een greep uit de duurzame keuzes van Bumé Bouw en Onderhoud.

De genomineerden werden vervolgens beoordeeld door een vakjury en een publieksjury. De vakjury bestond uit de wethouders van Duiven en Westervoort met duurzaamheid in hun portefeuille, directeur Astrid Huitink van Rabobank Arnhem en omstreken, Wim Nabbe van Groene Allianties de Liemers en David Bouman, vrijwillig energiecoach in Duiven en Westervoort. Het aanwezige publiek had een aandeel in het bepalen van de winnaar door op de kandidaten te stemmen.

Dit is een initiatief van de gemeente Duiven en Westervoort en MKB Duiven en Ondernemend Westervoort. Tijdens de avond was er volop gelegenheid om (duurzame) kennis en ervaring op te doen én te delen met collega’s.

foto: M.Veerkamp