de allereerste FoutGoedLoop in Duiven

de allereerste FoutGoedLoop in Duiven

24 november, 2023 Uit Door admin

Op zondag 17 december staat Duiven in het teken van een uniek evenement: de allereerste FoutGoedLoop, georganiseerd door Loopgroep FRoS in samenwerking met Martijn Borgers, deelnemer van Run for KiKa Marathon (Stichting Kinderen Kankervrij). Fun Running on Sunday (FRoS) slaat de handen ineen met Martijn om samen iets moois neer te zetten voor het goede doel.

Dit bijzondere evenement op het Remigiusplein in Duiven biedt jou de kans om op ludieke wijze je meest foute (kerst)outfit uit de kast te trekken, of je nu wandelt of rent. De FoutGoedLoop staat garant voor een gezellige en feestelijke sfeer, waarbij plezier voorop staat. Bovendien gaat de opbrengst van dit evenement naar twee prachtige goede doelen: KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij)* en Team Liemers for Life (Stichting Roparun).

Het programma op zondag 17 december ziet er als volgt uit:

  • 15:00 uur: KidsFoutGoedLoop van 600 meter, speciaal voor de jongste deelnemers tot 6 jaar.
  • 15:30 uur: De FoutGoedLoop, een ronde van bijna 2 km die meerdere malen afgelegd mag worden. Het parcours voert door het sfeervolle centrum van Duiven.

Dus haal die foute kersttrui, gekke muts of glitterschoenen uit de kast, en kom samen met ons een sportieve en gezellige dag beleven voor het goede doel! 

Op 3 Maart 2024 zal Martijn de marathon van Tokyo lopen voor Run for KiKa Marathon. Zo vraagt hij geld en aandacht voor KiKa. De opbrengsten dragen bij aan deze sponsorloop. Wil je meer informatie/sponsoren? Kijk dan op: https://www.runforkikamarathon.nl/martijn-borgers-tokyo-2024

voor meer info en aanmelden, klik hier.