De gemeente Duiven heeft iets nieuws: Speakers’ corner!

De gemeente Duiven heeft iets nieuws: Speakers’ corner!

7 februari, 2019 Uit Door admin

De gemeenteraad van Duiven wil graag horen wat er leeft onder de inwoners van de gemeente Duiven. Daarom heeft de gemeenteraad de Speakers’ corner ingesteld. Wilt u de raad vertellen wat u bezig houdt? Meldt u dan aan voor de Speakers’ corner.

Speakers’ corner
De Speakers’ corner wordt gehouden op de Politieke Avond om 19.00 uur in de hal van het gemeentehuis. De Speakers’ corner is te vergelijken met de ouderwetse zeepkist: het geeft u podium. Als inwoner van de gemeente Duiven kunt u de aanwezige raadsleden en fractieassistenten vertellen wat u bezig houdt. Niet in een formele vergadersetting maar gewoon aan een statafel in de hal, voordat alle vergaderingen beginnen. De gemeenteraad hoort graag wat er leeft onder de inwoners van Duiven en hoopt dat inwoners regelmatig gebruik komt maken van de Speakers’ corner. De eerste keer dat er een Speakers’ corner is, is op dinsdag 12 februari 2019.

Burgemeester Rik de Lange: ‘De Speakers’ corner biedt onze inwoners een podium, zodat ze hun ideeën en zorgen over hun leefomgeving onder de aandacht van de gemeenteraad kunnen brengen. Op die manier kan iedereen op een laagdrempelige manier onze raadsleden en fractieassistenten ontmoeten en met ze in gesprek gaan.’

Meedoen?
Wilt u gebruik van het Speakers’ corner? Meld u dan maandag 11 februari voor 12.00 uur bij de griffie. Dat kan via griffie@duiven.nl of via het algemene telefoonnummer: 0316 – 279 111. Vermeld waar het over gaat en de griffie helpt u verder op weg.