De grote sinterklaasshow vier keer in de Ogtent in Duiven

De grote sinterklaasshow vier keer in de Ogtent in Duiven

6 september, 2018 Uit Door admin

Duiven – Het Sinterklaasfeest lijkt nog ver weg, maar voor je het weet liggen de pepernoten weer in de schappen van de supermarkt, is Dieuwertje Blok weer op televisie en komt Sinterklaas ons land binnen varen. De organisatie van De Grote Sinterklaasshow is al maanden enthousiast bezig met de voorbereidingen, want op zondag 18 november 2018 belooft het met maar liefst vier voorstellingen een groot spektakel te worden in zaal De Ogtent in Duiven.

Deze interactieve en spiksplinternieuwe Sinterklaasshow kenmerkt zich door de inmiddels gouden formule van o.a. een bezoek van Sinterklaas, het enige echte Pieten showballet, herkenbare Sinterklaas liedjes, een hilarische buikspreekact, een verrassingsoptreden voor Sinterklaas en natuurlijk heel veel Pieten in de zaal. Voorafgaand aan deze shows kunt u vast in de stemming komen met DJ Piet en na afloop is er natuurlijk ook nog een Meet & Greet met Sinterklaas en zijn Pieten.

De online kaartverkoop is inmiddels gestart, dus kijk voor meer informatie, tijden en voorverkoopadressen op www.grotesinterklaasshow.nl of www.facebook.com/grotesinterklaasshow.

Foto: © Babello Entertainment / Pure in Focus