De vaccinatiebus komt naar Duiven

De vaccinatiebus komt naar Duiven

13 oktober, 2021 Uit Door admin

De vaccinatiebus van de GGD Gelderland-Midden komt naar Duiven. Bij de vaccinatiebus kunt u zonder afspraak langsgaan voor een vaccinatie met Janssen (1 prik voor mensen van 18 jaar en ouder) of Pfizer (vanaf 12 jaar – de afspraak voor de tweede prik wordt meteen gemaakt). Vergeet bij de vaccinatiebus niet uw identiteitsbewijs en mondkapje mee te nemen.

De bus staat op zondag 17 oktober van 10.00 uur tot 18.00 uur op het terrein bij de Ikea op de Biograaf 2 in Duiven. Kun je niet op die dag, dan kun je op 22 oktober ook nog naar Westervoort, daar staat de bus van 9.00 uur tot 17.30 uur op het Dorpsplein.

Bij de vaccinatiebus is het ook mogelijk om het gele boekje te laten aftekenen en om hulp te krijgen bij het activeren van de QR-code in de CoronaCheck-app.

Let op: Het wordt steeds drukker bij de vaccinatiebus. Kom daarom tussen 10.00-15.00 uur, dan is het meestal minder druk. Meer informatie? Ga naar https://ggdgm.nl/vaccinatiebus of bel met GGD Gelderland-Midden via 0800 – 8446 000.

 


-------------------------------------------------------
Door de coronacrisis heeft Duivenplaza het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij krijgen geen subsidie en wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van adverteerders. Maar bedrijven hebben het ook moeilijk en dus niet veel financiële ruimte om te adverteren. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons! Via onderstaande button kan een donatie gedaan worden, het bedrag is zelf aan te passen. Bij voorbaat dank!!!


There is no ads to display, Please add some