Dickens in de Liemers en Kerstmarkt Westervoort slaan de handen in elkaar!

Dickens in de Liemers en Kerstmarkt Westervoort slaan de handen in elkaar!

20 november, 2018 Uit Door admin

Net zoals de gemeenten Duiven en Westervoort zijn gaan samenwerken, hebben de organisaties van Dickens in de Liemers en Kerstmarkt Westervoort elkaar gevonden in het organiseren van hun geweldige Kerstevenementen. Zij hebben afgesproken om elkaar, daar waar het kan, te ondersteunen bij hun evenementen. De samenwerking bevalt prima.

Dickens in de Liemers is op 7, 8 en 9 december in het Horsterpark in Duiven (vrijdag en zaterdag van 16.00–21.00 uur, zondag van 13.00-19.00 uur). De Kerstmarkt Westervoort is op vrijdag 14 december van 16.00-21.00 uur op het Dorpsplein in Westervoort.

Bij beide (gratis!) evenementen treft u een nostalgische kerstsfeer. U kunt er genieten van de kraampjes en er is lekker eten en drinken. Er zijn demonstraties van oude ambachten en er treden koren op. Ook voor de kinderen is er van alles te zien en te doen zoals een goochelaar, een ganzenhoedster of de levende knuffelstal in Duiven. In Westervoort kunnen de kinderen deelnemen aan de herdertjestocht, meedoen aan de door Créon verzorgde knutselactiviteiten en het laser gamen. Dus bezoek ons en geniet mee!

Kijk voor meer informatie en het programma van de twee evenementen op www.dickensindeliemers.nl of op www.dewyborgh.nl