Een bijzonder verhaal in deze bijzondere tijd

Een bijzonder verhaal in deze bijzondere tijd

21 oktober, 2020 Uit Door admin

Ongeveer 7 jaar geleden werden de taxikosten voor de medewerkers van Kinderboerderij Horsterpark niet meer vergoed als ze meer dan 5 km van hun werkplek woonden. Dat zou betekenen dat meer dan de helft niet meer naar hun fijne werkplek konden komen. Joop Harmsen hoorde dit en heeft vrijwilligers verzameld die, tot op de dag van vandaag nog steeds, onze zeer onmisbare medewerkers halen en brengen. Onnodig om te zeggen hoe ongelooflijk blij zij met Joop zijn.

Drie maanden geleden kwam Joop naar ons toe; hij wordt in oktober 80 en wilde dan geen cadeaus voor zichzelf, maar wilde graag dat zijn vrienden en kennissen geld zouden doneren voor een bijzonder dier voor de kinderboerderij.

Een mini ezel stond al een tijdje op het verlanglijstje van de kinderboerderij. Joop klom in de pen en schreef een aantal fondsen aan. Helemaal nu in de Corona tijd zijn de medewerkers wel toe aan iets nieuws om naar uit te kijken. En zijn wensen werden gehonoreerd! De kinderboerderij valt echt van de ene verbazing in de andere. Het ezeltje kan komen, zelfs nadat het geld wat door de kinderboerderij zelf was gespaard voor dit bijzondere diertje, is gestolen een maand geleden. 

Van de week hebben ze te horen gekregen dat het ezeltje in de week van 19 t/m 25 oktober al naar de kinderboerderij gaat komen. Zijn doopnaam is Joop Riverdance en ze noemen hem Joop.

Joop is al snel te bezichtigen bij de pony’s en onze andere ezeltjes Lotje en Zazou.