Een warme plek tijdens advent

Een warme plek tijdens advent

25 november, 2022 Uit Door admin

DUIVEN – De warme kerstperiode van advent komt er weer aan; gezelligheid, sfeervolle kaarsjes, lekker eten en samen zijn. De Stek is vanaf 26 november in kerstsfeer en daar ben je van harte welkom.

 

Warme Kamers
In het hele land zijn er sinds kort “Warme Kamers”. Een Warme Kamer is een plek waar je thuis mag zijn, de kachel brandt er behaaglijk, de sfeer is uitnodigend en voor weinig is er een bakkie te drinken. Hierdoor kun je de kachel overdag thuis uitlaten en dat scheelt je flink in stookkosten.
Uiteraard is De Stek ook een Warme Kamer. Loop gerust binnen voor een bakkie, een goed gesprek, om te studeren of te werken. Je bent welkom!

 

Diner&Dans
Wil je naast een Warme Kamer ook een leuke activiteit? Dan is er tijdens de adventsperiode van alles te doen in de huiskamer van De Stek.

Wekelijks is er Meet&Eat in kerstsfeer, op 6 december is er zelfs een bijzondere dansuitvoering tijdens de maaltijd. Voor een feestelijk Kerstdiner kun je op 20 december terecht.

Je kunt je opgeven via www.KerkvoorNu.nl of via meet-eat@kerkvoornu.nl. Aanmelden voor het Kerstdiner kan tot en met 15 december. Kosten Meet&Eat €6,-, voor het Kerstdiner betaal je €15,-.

SoupBreak
Wil je liever overdag genieten van iets leuks dan is er voor jou iedere dinsdag tussen 12.00 en 14.00 uur een overheerlijk soepje tijdens de SoupBreak. Aanmelden hoeft niet; we hebben op je gerekend. Kosten €3,-.

 

Dus of je nu op zoek bent naar de sfeer van kerst, een warme studeer- of werkplek, een heerlijke maaltijd of behoefte hebt aan extra gezelschap en warmte in de adventstijd; wees welkom in De Stek, Rijksweg 53 in Duiven.