Eerste Kebabdrive van Nederland opent in Duiven

Eerste Kebabdrive van Nederland opent in Duiven

4 januari, 2020 Uit Door admin

Duiven – Binnen een paar maanden hoopt Chico’s Place uit Arnhem de eerste kebabdrive van Nederland in Duiven te openen. “Chico’s Drive” komt op het terrein bij de Makro waar voorheen de Coffee Drive in zat naast het tankstation van de Makro.

Via een praatpaal, net zoals bij de McDrive, kunnen mensen binnenkort op het Duivense bedrijventerrein hun bestelling doorgeven. Vanaf het loket haal je vervolgens je bestelling op . Ook is het mogelijk om via de binnenbalie uw bestelling te doen en daar op te eten. In de zomermaanden wil Uyar en de projectmanager er ook nog een bescheiden terras neerzetten met drie of vier tafels. De werknemers van alle bedrijven die op het industrieterrein zitten kunnen ook hun lunch bij Chico’s Drive bestellen.

Met de kebabdrive verwacht het management nog meer bekendheid te geven aan het concept van ‘Chico’s Place’ die alom bekend is in de regio. Deze eerste kebabdrive in Nederland richt zich met name op de bezoekers van de grote bedrijven die gevestigd zijn op industrie de Nieuwgraaf zoals de Ikea, loods 5, Liander, Media Markt, Makro en de Hornbach. Ook de ligging langs de snelweg zal vele klanten naar de kebabdrive leiden.

Als het aan initiatiefnemer Eyyub Uyar ligt, opent de nieuwe drive over twee maanden. ,,Het wachten is op de exploitatievergunning”, zegt Uyar.