Gruwelijke nachtwandeltocht

Gruwelijke nachtwandeltocht

8 januari, 2019 Uit Door admin

Ben jij helemaal gek van griezelen, horror en spooktochten? Kom dan 2 februari naar het Horsterpark in Duiven. Gruweltocht.nl organiseert een gruwelijke wandeltocht genaamd: Vervloekte zielen.

De familie van Eva krijgt van de politie te horen dat zij dood gevonden is in een vijver. Oorzaak: verdrinking. Verschrikkelijk voor de familieleden, maar direct hadden zij het gevoel dat er iets niet klopte. Er waren geen sporen van andere mensen op de plaats delict. Zij was bovendien een uitstekende zwemmer. De familie is er zeker van dat Eva die avond naar het park is gegaan om nachtfoto’s te maken, zoals zij vaker deed. Onbewust heeft een agent zich laten ontglippen dat er een briefje in haar hand gevonden is met de tekst: De moordenaar kan de vloek opheffen.

Hoe kwam Eva in de vijver terecht? Wie heeft haar vermoord? Welke vloek bedoelt zij?

Durf jij het aan om het mysterie op te lossen? Let op: deelname op eigen risico. Kom niet bij de organisatie klagen dat je de slaap niet kunt vatten die nacht.

Aanmelden voor deze spannende wandeltocht kan op www.gruweltocht.nl. Tickets kosten 10 euro per persoon. De tocht wordt gelopen in groepjes van maximaal 10 personen. Bij het bestellen van de tickets kun je een voorkeur starttijd doorgeven. De organisatie probeert hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. Voor deze tocht is de minimumleeftijd 16 jaar. Vanaf 12 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene. Goed om te weten: de tocht is ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers.