Expositie en veiling voor Tacugama Chimpanzee Sanctuary

Expositie en veiling voor Tacugama Chimpanzee Sanctuary

12 januari, 2023 Uit Door admin

Kunstenares Sanne van der Heijden van creatief met Pastel heeft samen met haar 12 cursisten erg hard gewerkt aan een tekening die gerelateerd is aan foto’s van Rowena die ze heeft gemaakt in Sierra Leone. Rowena werkt daar regelmatig voor Tacugama Chimpanzee Sanctuary. Tacugama zet zich niet alleen in om geredde chimpansees op te vangen. Ze werken ook keihard om niet alleen de leefomgeving van de dieren, maar ook van de lokale bevolking te beschermen. Momenteel zijn ze actief in drie van de vier nationale parken in het land, waar ze samen met de lokale bevolking aan oplossingen werken om de regenwouden en alles wat erin leeft te beschermen.  Wil je meer informatie over Go Ape Foundation, die Tacugama ondersteunt? kijk dan op: https://go-ape.nl/

Iedereen is welkom om deze ingelijste tekeningen op 3 februari in het echt te komen bewonderen op de expositie op de Parallelweg 36 in Duiven. Op deze expositie is het ook mogelijk om een bod te doen op één van de kunstwerken. De expositie blijft de hele maand hangen maar is niet publiekelijke toegankelijk, maar kan op afspraak bekeken worden. de veiling duurt dan ook tot 28 februari. daarna kan niet meer geboden worden en gaat het schilderij naar de hoogste bieder.

Alle opbrengsten gaan 100% naar dit goede doel! De expositie is op vrijdag 3 februari van 12.00 uur tot 17.00 uur op de Parallelweg 36 in Duiven.