Geen treinen van 10 t/m 15 augustus tussen Arnhem en Zevenaar

Geen treinen van 10 t/m 15 augustus tussen Arnhem en Zevenaar

9 augustus, 2021 Uit Door admin

Van 10 t/m 15 augustus rijden er geen treinen op het traject Arnhem-Zevenaar. Dit is vanwege werkzaamheden aan het spoor.

Er rijden treinvervangende bussen tussen de stations. Arriva geeft aan dat reizigers rekening moeten houden met een langere reistijd, en ook bestaande aansluitingen kunnen tijdens deze werkzaamheden niet gegarandeerd worden.

Check voor je gaat reizen eerst de Arriva app of de reisplanner op arriva.nl. Ook rijden er in dezelfde periode geen treinen tussen Arnhem CS en Tiel, en daar worden ook bussen ingezet.


-------------------------------------------------------
Door de coronacrisis heeft Duivenplaza het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij krijgen geen subsidie en wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van adverteerders. Maar bedrijven hebben het ook moeilijk en dus niet veel financiƫle ruimte om te adverteren. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons! Via onderstaande button kan een donatie gedaan worden, het bedrag is zelf aan te passen. Bij voorbaat dank!!!


There is no ads to display, Please add some