Gezellig samen zijn bij eet je mee-café: Kersteditie op 21 december!

Gezellig samen zijn bij eet je mee-café: Kersteditie op 21 december!

8 december, 2023 Uit Door admin

Het is weer die tijd van het jaar waarin warmte en gezelligheid centraal staan. Om het feestseizoen te vieren, nodigt het ‘Eet je mee-café’ je uit voor een speciale kerstmaaltijd op donderdagavond 21 december. Gevestigd in de sfeervolle SoW kapel aan de Rijksweg 56b in Duiven, biedt dit café maandelijks een smakelijke 3-gangenmaaltijd aan voor slechts €3,-. Voor de feestelijke gelegenheid verplaatst het Eet je mee-café deze maand de gebruikelijke woensdagavond naar de 21e, met een inloop vanaf 17.00 uur en een verrukkelijk buffet.

Genieten van Gezond en Goedkoop: Het Eet je mee-café staat bekend om zijn informele sfeer, waar mensen samenkomen om te genieten van goed gezelschap, gezond eten en dat alles tegen een vriendelijke prijs. Voor slechts €3,- kun je aanschuiven voor een uitgebreide 3-gangenmaaltijd. Deze maand krijgt het menu echter een feestelijk tintje met een speciaal kerstbuffet.

Kerstmaaltijd op 21 december: Op donderdagavond 21 december opent het Eet je mee-café haar deuren voor een sfeervolle kerstmaaltijd. De avond begint om 17.00 uur met een gezellige inloop, waarbij je kunt genieten van een wijntje en een stokbroodje. De kerstvreugde wordt gedeeld met een buffet, waarbij diverse smakelijke gerechten worden aangeboden.

Hoe kun je deelnemen? Wil je deelnemen aan deze feestelijke avond? Geef je dan snel op door een e-mail te sturen naar meindert.thedinga@upcmail.nl. En hier komt het leuke deel: je kunt niet alleen aanschuiven, maar ook je bijdrage leveren aan het buffet door een gerechtje mee te nemen. Het delen van smaken en tradities maakt deze avond nog specialer.

Locatie: Het Eet je mee-café bevindt zich in de SoW kapel aan de Rijksweg 56b in Duiven. Een prachtige locatie die de warme en uitnodigende sfeer van het café benadrukt.

Conclusie: Kom in de kerststemming en sluit je aan bij het Eet je mee-café op donderdagavond 21 december. Geniet van heerlijk eten, goed gezelschap en de warmte van het seizoen. Vergeet niet je op te geven en een smakelijk gerechtje mee te nemen voor het buffet. Het ‘Eet je mee-café’ kijkt er naar uit om samen met jou de feestdagen te vieren!