Gezellige luisteravond in folkcafé de Liemers

Gezellige luisteravond in folkcafé de Liemers

13 januari, 2018 Uit Door admin

Vrijdag 2 februari is er een gezellige luisteravond in folkcafé de Liemers. Duo Messingh brengt vooral veel eigen nummers. Daarnaast een aantal fraai gearrangeerde covers van bijv. Leonard Cohen, Cheb Khaled, Bee Gees of Deep Purple. Kleine akoestische juweeltjes zijn dat altijd. Melancholie met hier en daar een verrassend vrolijke noot! Helma & Ben zetten bij hun luisterconcerten altijd een intieme sfeer neer, waarbij de interactie met het publiek bijzonder is.

De sound is tamelijk folky, hoewel veel van de covers uit de pophoek komen. Door de jaren hebben zij een zeer eigen geluid ontwikkeld, waarin met name de combinatie mandola met trekharmonica opvalt.

Jelle Koch speelt van kinds af aan gitaar. Het zingen is er later vanzelf bijgekomen. Ondanks zijn studie probeert hij elk feestje mee te pakken. Want muziek was zijn eerste liefde, en dat zal het ook blijven.

Rodeo Roses bestaat uit Jay Mac en Yanou Vanermen. Zij hebben elkaar gevonden op het snijvlak van romantiek, vrolijke pop, rock en countrymuziek. Dit akoestische duo brengt eigenzinnige covers in de unieke combinatie van zang, viool en gitaar. In hun repertoire vind je naast countryklassiekers ook nummers van o.a. Neil Diamond, The Eagles, Simon & Garfunkel, Elvis Presley, Bob Dylan en The Beatles. Ook nieuwe hits ontbreken niet. Zo hebben Lily Allen, Amy McDonald, Jason Mraz en Miley Cyrus een vaste plaats veroverd op de setlist. Eénmaal op het podium voelen the Rodeo Roses hun publiek vlot aan en switchen ze moeiteloos van de ene sfeer in de andere.

Folkcafé de Liemers is te vinden aan het Remigiusplein 9 te Duiven. Aanvang 20:30 uur, de zaal gaat om 20:00 uur open. De toegang is gratis. Meer info is te vinden op www.folkcafe-de-liemers.webnode.nl