Golf aan autoinbraken in Duiven

Golf aan autoinbraken in Duiven

20 maart, 2023 Uit Door admin
Er worden de laatste tijd veel inbraken gepleegd in auto’s en bedrijfsauto’s in Duiven. De politie wil u graag attent maken om geen waardevolle spullen of papieren in de auto te laten liggen, ook gereedschappen in bedrijfsauto’s (busjes) zijn gewild bij de dieven. De inbraken worden zowel overdag als s’nachts gepleegd in auto’s en bedrijfswagens en dit kan in een paar seconden gebeurd zijn.
 
Camera in Beeld
De politie vraagt ook aan de burgers of u beveiligingscamera’s en/of deurbelcamera’s bij uw woning of bedrijf al heeft aangemeld bij Camera In Beeld. Camera in Beeld is een systeem van de politie waar burgers en bedrijven vrijwillig hun beveiligingscamera(‘s) kunnen aanmelden. Dankzij deze informatie weten zij per straat welke beveiligingscamera’s beschikbaar zijn. Als er een misdrijf is gepleegd waarbij camerabeelden kunnen helpen om de daders op te sporen, kan de politie die beelden gericht opvragen bij de camera-eigenaren.
 
Mocht uw auto afgelopen weken ook doelwit zijn (geweest), maar is de inbraakpoging niet gelukt, meld dit dan toch aan de politie via 0900-8844. Ook als u verdachte types rond auto’s ziet lopen of aan deuren ziet voelen, neem dan direct contact op met de politie en bel dan 112, dan kunnen zij ze misschien nog op heterdaad betrappen.
 
foto: pixabay