Gratis Kamperen in het Horsterpark: Buurtcamping van 14 t/m 16 juni 2024

Gratis Kamperen in het Horsterpark: Buurtcamping van 14 t/m 16 juni 2024

25 mei, 2024 Uit Door admin

In het weekend van 14 tot en met 16 juni 2024 biedt het Horsterpark weer een unieke kans om gratis te kamperen tijdens de 8e editie van de buurtcamping, georganiseerd door ZoDiva. Dit is hét moment om je caravan, tent of vouwwagen nog eens goed te testen voordat je op zomervakantie gaat. Ook voor degenen die deze zomer niet de mogelijkheid hebben om ver weg te gaan, is dit een perfecte mini-vakantie, bijna in de achtertuin!

 

Vanaf vrijdagmiddag 15.00 uur tot zondagmiddag 13.00 uur zijn alle inwoners van Duiven en omstreken welkom om hun kampeerspullen uit te pakken in het prachtige Horsterpark, gelegen tussen Duiven en Westervoort. De camping biedt de basisvoorzieningen zoals water, elektriciteit en toiletten, waardoor je van alle gemakken bent voorzien.

 

Wat je moet meenemen? Alles wat je op een ‘gewone’ camping ook zou gebruiken. Of je nu met een tent, vouwwagen of caravan komt, het is allemaal toegestaan. Vergeet niet je eigen kampeerspullen mee te brengen om optimaal van het weekend te genieten.

 

Aanmelden voor dit gezellige buurtcampingweekend kan via de website van ZoDiva: zodiva.nl/buurtcamping. Wees er snel bij, want vol is vol!