Groot asfaltonderhoud van 25 t/m 29 mei

Groot asfaltonderhoud van 25 t/m 29 mei

20 mei, 2020 Uit Door admin

De gemeente Duiven gaat op enkele wegen groot asfaltonderhoud uitvoeren. Dit werk wordt uitgevoerd door Schagen infra. Het verkeer kan last hebben van dit werk.

Locatie: Vergertlaan, van Zuidsingel tot en met rotonde Kornoeljeweg/Weverstraat.
Planning: Bij goed weer duurt het werk van maandag 25 mei tot en met vrijdag 29 mei 2020. Op https://www.duiven.nl/wegafsluitingen staat een tekening met de locatie van het werk.

Om het werk te kunnen doen wordt de Vergertlaan van Zuidsingel tot en met rotonde Kornoeljeweg/Weverstraat afgesloten voor al het verkeer. Er zijn omleidingsroutes die met borden worden aangegeven. Als het nodig is worden er verkeersregelaars ingezet voor de veiligheid bij het werk. We vragen uw begrip voor het ongemak en doen ons best om de overlast zo veel mogelijk te beperken.

Tijdens het werk wordt de busroute voor lijn 62 omgeleid. Hierdoor worden er enkele haltes niet gebruikt (zie onderstaand tekening). Bij de haltes waar de bus niet stopt geeft Connexxion aan wat de wijzigingen zijn.

Voor informatie over het werk kunt u contact opnemen met het klant contact centrum van de gemeente Duiven: (0316) 279111
Heeft u technische vragen neem dan contact op met de uitvoerder van Schagen Infra, Dennis Janssen (06) 13 74 31 12.