Grote opkomst bij feestelijke opening van Liemers Fietsen in nieuwe pand

Grote opkomst bij feestelijke opening van Liemers Fietsen in nieuwe pand

10 oktober, 2021 Uit Door admin

Na maandenlange voorbereiding was het zondagmiddag dan zover, het nieuwe pand van Liemers Fietsen aan ’t Holland 36 in Duiven werd feestelijk geopend.

Buiten voor de winkel in het zonnetje knipte Michiel en zijn vrouw Ilse De Warle het lint door om zo de winkel symbolisch te openen. Er was een grote opkomst van mensen die Michiel en Ilse kwamen feliciteren met de opening van hun nieuwe winkel.

In de laatste maanden is er heel veel werk verzet in het nieuwe pand en in verband met de verhuizing van alle spullen hebben ze 3 dagen voor de opening op ’t Holland de zaak gesloten op de Ploenstraat. Het resultaat mag er wezen, de showroom is erg ruim en daardoor kunnen alle fietsen mooi uitgestald worden, en er is tevens een barretje in de zaak gemaakt en is er een grote opslag boven de werkplaats. Ook een leuk detail is dat de foto’s die aan de muur hangen gemaakt zijn door lokale fotografen uit de Liemers.

Sinds maart 2017 was Michiel de Warle met Liemers Fietsen gevestigd op de Ploenstraat, waar hij voor zichzelf begon nadat hij jarenlang als vertegenwoordiger werkte in de fietsenbranche. Michiel, die al snel uit zijn vorige winkel was gegroeid, is erg trots op het resultaat en hoopt in zijn nieuwe winkel weer vele mensen met plezier op de fiets te zetten en te helpen met reparaties.

In de winkel kon men de fietsen bekijken en een praatje met elkaar maken onder het genot van een hapje en een drankje.

Meer informatie over de winkel is te vinden op de website www.liemersfietsen.nl.

Een impressie van deze middag:

 


-------------------------------------------------------
Door de coronacrisis heeft Duivenplaza het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij krijgen geen subsidie en wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van adverteerders. Maar bedrijven hebben het ook moeilijk en dus niet veel financiƫle ruimte om te adverteren. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons! Via onderstaande button kan een donatie gedaan worden, het bedrag is zelf aan te passen. Bij voorbaat dank!!!


There is no ads to display, Please add some