Grote vogeltentoonstelling in Duiven op 11 en 12 november

Grote vogeltentoonstelling in Duiven op 11 en 12 november

21 oktober, 2023 Uit Door admin

Vogelliefhebbers, maak je klaar voor een onvergetelijk weekend vol gefladder en kleur in Duiven! Op zaterdag 11 november en zondag 12 november verwelkomt vogelvereniging WITROPAKA je op hun grootse vogeltentoonstelling, in samenwerking met de regio MOG van de prachtvinken.

De organisatie is opgetogen over het feit dat maar liefst 430 vogels van allerlei pluimage zijn ingeschreven voor deze unieke tentoonstelling. Onder hen schitteren 65 prachtige prachtvinken. Dit belooft een waar spektakel te worden voor alle vogelliefhebbers!

De vogeltentoonstelling biedt niet alleen de kans om deze gevederde juweeltjes van dichtbij te bewonderen, maar er is ook een verkoopklasse en je kunt er alles vinden wat je nodig hebt voor jouw eigen gevleugelde vrienden. Van voeding tot accessoires.

De vogeltentoonstelling in Duiven toegankelijk is voor rolstoelgebruikers, zodat iedereen kan genieten van dit prachtige evenement.

Openingstijden:

  • Zaterdag 11 november en zondag 12 november
  • Zaterdag van 10.00 uur tot 19.00 uur, en zondag van 10.00 uur tot 16.00 uur
  • Visserlaan 35 (zaal van het gilde) in Duiven

Of je nu een doorgewinterde vogelliefhebber bent of gewoon nieuwsgierig naar de prachtige wereld van vogels, deze tentoonstelling is een unieke kans om deze bijzondere wezens te bewonderen. Kom langs en deel je passie voor vogels met medeliefhebbers. De toegang is gratis!