Heb je ook zin om op ‘het eindje’ van deze zomer nog iets leuks te beleven?

Heb je ook zin om op ‘het eindje’ van deze zomer nog iets leuks te beleven?

4 september, 2020 Uit Door admin

Van 17 t/m 20 september staat in het mooie Horsterpark te Duiven de Zomer Revue. Met elke avond een afwisselend programma van dans, cabaret, zang, illusie, burlesque, theater en live muziek. Een avond vol cultuur en gezelligheid. Een avond waar verbazing en verrassing centraal staan. Geniet ondertussen van een lekker hapje & een drankje.

In het prachtige openluchttheater heb je de keuze uit 3 rangen. Twee rangen in de openlucht en een overdekte viprang met mooi opgedekte tafels. Ga je voor een luxe overdekte vip ervaring met een lekker welkomstdrankje en lekkere zoutjes of voor het avontuurlijke genieten onder de heldere hemel? Waar je ook zit: je zit altijd up en close met jouw favoriete artiest.

Zomer Revue is een initiatief van LightFX. Binnen een mum van tijd kreeg hij mensen en bedrijven mee, want eindelijk kunnen we weer wat organiseren. Iedereen (bezoekers en bedrijven) hebben  behoefte aan een fijn corona proof evenement.

Alles is Corona proof! en per show zijn er 200 zitplaatsen. Voor tickets en informatie: zomerrevue.nl
Ticketprijzen vanaf € 33,50. Elke avond is er een spectaculaire show van 19.30 – 22.45 uur, de inloop is vanaf 18.30 uur.

De catering wordt verzorgd door zalencentrum Wieleman uit Westervoort. De komende week wordt het programma bekend gemaakt.

Met grote dank aan onze sponsors: Bordbusters, Hoevenaars, FenceF4Events, Sanicompany, Coockson brandbeveiliging, Westervoort Plaza, Drukwerk Planet, Perfect Light, Easy Tent Verhuur, Wieleman Zalencentrum en LightFX.