Het college van B&W gaat weer stage lopen!

Het college van B&W gaat weer stage lopen!

7 september, 2019 Uit Door admin

Duiven – Al eerder heeft het college van B&W stage gelopen bij verschillende bedrijven. Dit was een groot succes en daarom gaan ze het nog een keer doen!

In de komende weken kunnen bedrijven, organisaties en verenigingen in de gemeente Duiven zich aanmelden om een wethouder of burgemeester een dagdeel stage te laten lopen. Het college van B&W wil hierdoor ervaren hoe het bedrijf met klanten/cliƫnten omgaat, waar het bedrijf tegenaan loopt en hoe bedrijfsprocessen lopen. Ook verenigingen of andere organisaties kunnen zich melden. Het college van B&W staat voor van alles open!

De stages zijn een aanvulling op de bedrijfsbezoeken die het college van B&W al doet. Daarmee hoopt het college een beter beeld te krijgen van wat er speelt op de werkvloer en wat er nodig is binnen de bedrijven, organisaties en verenigingen in de gemeente Duiven.

Lijkt het uw bedrijf, organisatie of vereniging leuk als een collegelid een dagdeel stage komt lopen? Laat het de gemeente weten voor 21 september 2019. U kunt zich aanmelden via bijgevoegde link: https://www.duiven.nl/het-college-van-bw-gaat-stagelopen-heeft-u-een-plek

foto: Gemeente Duiven