Honderd gezinnen gezocht voor spelen Junior Energiecoach

Honderd gezinnen gezocht voor spelen Junior Energiecoach

1 januari, 2020 Uit Door admin

Hoe bespaar je thuis zo leuk en makkelijk mogelijk energie? Leer het met Junior Energiecoach, een leuk en leerzaam spel voor gezinnen om thuis energie te besparen. In de gemeenten Duiven en Westervoort kunnen 100 gezinnen gratis meedoen.

Doel van het spel is een schoner milieu en een vollere portemonnee door meer inzicht over thuis gemakkelijk energie besparen. Het spel start op 8 februari en duurt vijf weken. Elke week staat in het teken van een andere opdracht. Het is een project voor en door het hele gezin, waarbij Junior Energiecoach gelooft in het kind als motor voor energiebesparing. Kinderen (ongeveer 7-12 jaar) en ouders spelen met Junior Energiecoach on- en offline een spel met leuke, leerzame opdrachten, puzzels, experimenten en winacties. Kennis en bewustwording over energie nemen toe.

Het motto is: met energie kun je lachen!

Lampenjacht en stekkerexpeditie
In het spel komen wekelijks speciale Junior Energiecoach-filmpjes van het bekende Varkentje Rund online. Deze gaan vergezeld van leuke en geheime opdrachten, interessante weetjes en spellen. Wie durft mee op lampen-jacht of stekkerexpeditie!?

Kinderen worden echte Junior Energiecoaches. Net als varkentje Rund, het van tv bekende en populaire boegbeeld van Junior Energiecoach. Ook leuk en leerzaam voor ouders natuurlijk.

Gratis meedoen
In de gemeenten Duiven en Westervoort kunnen 100 gezinnen gratis meedoen. Aanmelden of op zoek naar meer informatie? Kijk op www.juniorenergiecoach.nl. Inschrijven kan van 1 januari tot en met 2 februari 2020.

Meer weten? Kijk op www.juniorenergiecoach.nl.