Hornbach Hammerrun levert 1500 euro op voor Stichting de goede doelen Duiven en Westervoort

Hornbach Hammerrun levert 1500 euro op voor Stichting de goede doelen Duiven en Westervoort

12 januari, 2020 Uit Door admin

Duiven – Zaterdag hebben ongeveer 900 sportievelingen meegedaan aan de Hornbach Hammerrun in Duiven. De opbrengst van deze run ging geheel naar de stichting de goede doelen Duiven en Westervoort. Wethouder Ineke Knuiman ontving zaterdag een cheque van 1500 euro uit handen van vestigingsmanager Peter Vuijk van de Hornbach in Duiven.

De Hornbach Hammerrun is een obstacle run die is opgezet als promotie voor het nieuwe filiaal van de Hornbach die woensdag 29 januari opent. De deelnemers moesten een parcours van 700 meter om het gebouw heen afleggen. Onderweg kwamen de deelnemers twintig hindernissen tegen waarbij er moest worden geklommen en gekropen, ook moesten de deelnemers speerwerpen, de mud crawl doorkruipen en bij de monkey bars slingeren, boomstammen met een kruiwagen verplaatsen en veel lopen.

Elk uur ging er een groep van start, deze groepen kregen eerst een warming up van Jouri van Grol van Dans je Fit en kregen daarna een uur de tijd om de hindernissen te nemen. Er waren zelfs zulke fanatiekelingen bij die wel 6 rondes in het uur maakten.

De reacties op deze obstacle run zijn erg positief, de deelnemers uit de hele regio hebben erg genoten van deze hammerrun en vonden het goed verzorgd en geregeld. Deze obstacle run is ook om deelnemers uit Duiven en omstreken kennis te laten maken met alles waar wij als bouwmarkt voor staan: lef, energie, kracht en doorzettingsvermogen. Precies wat doe-het-zelfvers in zich hebben.” vertelt Maarten Post, Marketingmanager Hornbach Bouwmarkt Nederland.

Dit wordt de veertiende vestiging van het van oorsprong Duitse familiebedrijf. De opening in Duiven is op woensdag 29 januari om 7.00 uur !

Hieronder een impressie van deze dag: