IKC De Droomgaard kampioen geworden bij regiofinale KNVB schoolvoetbal. 

IKC De Droomgaard kampioen geworden bij regiofinale KNVB schoolvoetbal. 

16 mei, 2024 Uit Door admin

Afgelopen woensdag, op 15 mei, reisde het voetbalteam van IKC De Droomgaard uit Duiven af naar Apeldoorn om deel te nemen aan de regiofinale. De spanning was om te snijden terwijl ze het opnamen tegen andere scholen. Maar met vastberadenheid en teamwork bleven ze onverslaanbaar en veroverden ze de kampioenstitel “regiokampioen”.

De finale zelf was een zenuwslopende aangelegenheid, waarbij beide teams vasthielden aan een 0-0 stand tot het einde. Uiteindelijk waren het de penalty’s die de beslissing brachten, waarbij IKC Droomgaard als winnaar uit de strijd kwam. Met trots mogen ze zeggen dat ze kampioen zijn! 

Nu richten ze hun blik op de volgende uitdaging: de districtsfinale op 29 mei, hoewel de exacte locatie nog moet worden bevestigd. Als ze daar opnieuw zegevieren, wacht de landelijke finale tegen teams uit de 12 provincies. Maar zelfs als de overwinning niet behaald wordt, zijn ze trots op hoe ver ze zijn gekomen en hoe ze Duiven en IKC Droomgaard hebben vertegenwoordigd.

Dit succesvolle team, bestaande uit Panos, Caroline, Sono, Fadi, Lucas, Merhi, Temesgen, Dantè en Obai, heeft laten zien wat mogelijk is met vastberadenheid en toewijding. En achter hen staat een coach van formaat, Ronald Staring, die hen heeft geleid met passie en inzet.