Info avond Alpe d’huzes

10 december, 2014 Uit Door admin

ScreenShot116Westervoort – Team Westervoort gaat meedoen aan de Alpe d’huzes en is op zoek naar mensen die hier ook aan willen deelnemen.

Donderdag 11 december is hierover een info avond in kulturhus De Nieuwhof, Ronald en Timo van jongerencentrum Creon zijn hier aanwezig om u van alle informatie te voorzien over de deelname aan de Alpe d’huzes, ook kunt u zich deze avond hiervoor opgeven.

Wat is Alpe d’huzes?
Alpe d’huzes is een actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld bijeen brengen waarmee zij een bijdrage aan de strijd tegen kanker. Onder het motto ‘opgeven is geen optie’ beklimmen zij op een dag tot maximaal zes keer de legendarische Alpe d’huzes. Vanaf de eerste keer in 2006 worden de opgehaalde sponsorgelden volledig gebruikt voor het realiseren van de doelstelling.

Alpe d’huzes ondersteund wetenschappelijk onderzoek naar kanker in alle mogelijke vormen, zodat er in de toekomst minder mensen doodgaan aan kanker. Ronald en Timo hopen dat zoveel als mogelijk mensen uit Westervoort willen aansluiten bij onze missie. Zoveel als mogelijk geld in zamelen zodat er in de toekomst minder mensen doodgaan aan kanker. Aan deelname zijn wel kosten verbonden.

Wilt u meer informatie of mee fietsen,hardlopen, wandelen of ons sponsoren? Neem dan contact op met: timo@kulturhuswestervoort.nl