Jan Smit signeert cd in Media Markt Duiven

21 februari, 2015 Uit Door admin

Westervoort 00037Duiven – Vrijdagavond van 19.00 tot 20.00 uur was Jan Smit present in de nieuwe vestiging van de Media Markt in Duiven.

Jan hield hier een signeersessie rond zijn nieuwe cd “Recht uit m’n hart”. Er was veel belangstelling want er was een lange rij wachtenden in de Media Markt. Jan Smit nam alle tijd om met zijn fans op de foto te gaan en de hoesjes van het album van een handtekening te voorzien.

De handtekeningensessie is onderdeel van de gisteren geopende vestiging van Media Markt Duiven. Het hele weekend zijn er nog meer leuke acties zoals morgen de sterkste man/vrouw waarmee een televisie te winnen is. Spectaculair is bovendien dat de “enige echte troon uit de hitserie Game of Thrones” die te bewonderen is in de winkel! Wil je meer informatie over de activiteiten of wil je de andere foto’s bekijken die genomen zijn tijdens de handtekeningensessie kijk dan op mediamarkt.nl/duiven


-------------------------------------------------------
Door de coronacrisis heeft Duivenplaza het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij krijgen geen subsidie en wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van adverteerders. Maar bedrijven hebben het ook moeilijk en dus niet veel financiële ruimte om te adverteren. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons! Via onderstaande button kan een donatie gedaan worden, het bedrag is zelf aan te passen. Bij voorbaat dank!!!


There is no ads to display, Please add some