Jenna & Luna, geheime opdrachten, het eerste kinderboek van Sylvia Bongers

Jenna & Luna, geheime opdrachten, het eerste kinderboek van Sylvia Bongers

12 september, 2022 Uit Door admin

De onderzoeker/kinderboekenschrijfster Sylvia Bongers is begonnen aan een serie van zeven delen, die samen de kleuren van de regenboog gaan vormen. Het tweede manuscript is klaar. “Jenna & Luna, geheime opdrachten – Alle liefde zit in onze natuur” is haar eerste kinderboek. Vrijdag was de presentatie van haar boek.

Sylvia betekent ‘van het bos’. In de afgelopen jaren heeft zij verschillende omschrijvingen gekregen: van specialist duurzaamheid tijdens een stage journalistiek, een creatieve duizendpoot tot natuurtalent. In 2014 heeft zij haar hbo-opleiding journalistiek afgerond. Ze is gespecialiseerd in onderzoeksjournalistiek en storytelling. Een droom was om een kinderboek te schrijven. Ze ging op haar eigen creatieve wijze met camera op onderzoek uit in de natuur. Sylvia heeft haar belevingen en ervaringen vastgelegd in dit kinderboek (deel 1). In totaal wil ze zeven delen gaan schrijven van dit kinderboek. 

Jenna en Luna zijn vriendinnen en ze beleven altijd wel iets geks. Ineens vinden ze in de tuin een rode envelop met een briefje erin. Hierop staat een opdracht, maar ze weten niet wie hierachter zit. Jenna en Luna worden wakker in een klaprozenwereld, ontdekken een gemene heks tijdens het tuinduiken en er is spannende actie gaande, allemaal in het geheim.

Het boek “Jenna & Luna” is te bestellen bij iedere boekhandel maar ook via de webshop: Webwinkel Boekscout.nl

Sylvia Bongers