Kringloopwinkel Duiven geopend!

Kringloopwinkel Duiven geopend!

22 september, 2022 Uit Door admin

Op zaterdag 17 september opende de Kringloop Duiven haar deuren, in het voormalige pand van Bruna in het centrum van Duiven. De opening was een groot succes en werd druk bezocht. Ook in de dagen daarna liepen de mensen af en aan om de nieuwe winkel te aanschouwen. Duiven heeft duidelijk een Kringloopwinkel gemist!

De winkel is opgezet door zakenpartners Omar Chmes en Bilal Rajjoup, beiden gevlucht uit Syrië. Bilal heeft al jaren een succesvol transportbedrijf in Duiven. Omar kon zijn kennis van mooie en goede spullen o.a. inzetten in Libanon.

Samen vonden ze het ideale pand in het centrum van Duiven. Het pand waar eerst Bruna gevestigd was; een mooi ruim en breed pand in de Pastoriestraat, waar eerder al nieuwe winkels van Electro World Ree-Zo en Phone House openden en ook binnenkort een winkel van Alles voor BBQ.

 

Lutim
Ze knapten de winkel volledig op. Door Lutim Creatief Mediabureau, werd een opvallende huisstijl met logo ontwikkeld. De zwart, wit en paarse kleuren knallen je tegemoet in de winkelstraat en de mannen voerden deze kleuren ook door in de winkel.

 

Voordat de winkel open was wierpen al dagelijks vele geïnteresseerden een blik in de winkel en werden de eerste artikelen al gereserveerd. Tijdens de opening afgelopen zaterdag vlogen de artikelen over de toonbank. Een pooltafel, een leren reistas, Chinees aardewerk, Nederlandse (kinder)boeken, meubels als banken en stoelen en vele andere artikelen werden verkocht.

 

Exclusief
De mannen hebben duidelijk verstand van zaken en oog voor prachtige exclusieve spullen. Dagelijks wordt de winkel aangevuld met nieuwe artikelen. Ook als u zelf goederen heeft voor de Kringloop Duiven mag u deze inbrengen. U kunt hiervoor terecht bij het Afgiftepunt aan ’T Weike 19 in Duiven, of neem hiervoor contact op met de winkel.

 

Duurzaam

Veel goederen hebben de potentie om een 2e of zelfs een 3e keer gebruikt te worden. De binnengebrachte spullen bij Kringloop Duiven worden nagekeken en gereinigd. En indien nodig verder gereed gemaakt om nog een keer te gebruiken. Zo kunnen ze mensen met een kleine beurs helpen met mooie spullen.

 

Vrijwilligers

Wil jij een maatschappelijke bijdrage leveren? De Kringloop Duiven zoekt vrijwilligers. Bijvoorbeeld voor het sorteren van goederen, voor het brengen of halen van spullen of werkzaamheden in de winkel. Bij Kringloop Duiven zijn mensen aan het werk met verschillende achtergronden en doelen. Iedereen is welkom.

 

De Kringloop Duiven is open en hier had Duiven duidelijk behoefte aan! De winkel is van maandag t/m zaterdag geopend van 10:00 tot 18:00 uur.

 

Kringloop Duiven, Pastoriestraat 6B, Duiven. Tel: 06 85 70 73 94 of info@kringloopduiven.nl

www.kringloopduiven.nl Of via social media als Facebook, Instagram of LinkedIn.

Fotobijschrift: Omar Chmes en Bilal Rajjoup in hun net geopende Kringloop Duiven

Auteur: Maarten van Kranenburg